Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Exklusiva bilder! Victoria och Daniel på societetsbröllop

13 maj, 2018, 20:01 
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med Cristina Stenbeck och Alexander Fitzgibbons på Joen Bonniers och Jessica Crawleys bröllop i Hedvig Eleonora Kyrka i Stockholm 2018-05-12.
Vigsel med 200 gäster – och en bröllopsmiddag som pågick till sent in på lördagsnatten. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel var hedersgäster när gode vännen Joen Bonnier, 41, igår sa ja till sin brittiska fästmö Jessica Crawley och Svensk Damtidning var enda tidning på plats.
Annons

Rosenbladen regnade över brudparet efter vigseln i Hedvig Eleonora kyrka vid Östermalmstorg i Stockholm och kronprinsessan stod mitt i vimlet och log, klädd i blåklintsblå sidenorganza. Och hon och Daniel var faktiskt inte de enda kungligheterna. I det glada vimlet hittade vi också prins Manuel av Bayern och hans svenska fru, prinsessan Anna.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med Cristina Stenbeck och Alexander Fitzgibbons på Joen Bonniers och Jessica Crawleys bröllop i Hedvig Eleonora Kyrka i Stockholm 2018-05-12.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel småpratade glatt med Cristina Stenbeck och hennes man Alexander Fitzgibbons.

Så gott som alla kungabarnens vänner var på plats och Fredrik af Klercker var marskalk och välkomnade de 200 inbjudna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De var mestadels från Sverige och Storbritannien och i kyrkan satt det både svenska och brittiska flaggor. Bruden Jessica är engelska som sagt, och paret träffades i London berättade en bröllopsgäst. Till vigseln, som var planerad att börja klockan 17.00, anlände hon en kvart försenad. Kronprinsessan log varmt från sin plats på rad 6 när hon äntligen gjorde entré, till tonerna av mäktig körmusik och vacker som en dag i bländvita spetsar och med en skir tyllslöja över det mörka håret.

Joen Bonnier, son till Expressens huvudägare Carl-Johan Bonnier, gifte sig med Jessica Crawley från London. Vigseln ägde rum i Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm.
Svensk Damtidning var enda tidning på plats när Joen Bonnier, son till Expressens huvudägare Carl-Johan Bonnier, gifte sig med Jessica Crawley från London.

Bröllopsmiddagen gavs nere vid strandkanten på familjen Bonniers Djurgårdsvilla Nedre Manilla – i det största partytält man sett! Stämningen var hög och musiken och skratten ekade ut över vattnet till sent i natt.

Foto: Patrik C Österberg

Annons