Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungafamiljen på privat släktbröllop i Florens

10 jul, 2017, 14:21 
Här laddar kungafamiljen för Victorias 40-årsfest – mitt i folkvimlet i Florens! Det var dags för bröllop mellan Astrid Bernadotte och den italienske markisen Filippo Bruti Liberati.
Annons

Av: Helena Wiklund Foto: All over press

Kungaparet och kronprinsessan flög dit över helgen för att gå på privat släktbröllop.

– Ja, det stämmer, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Det är greveparet Jill och Bertil Bernadottes dotter Astrid Bernadotte, 30,  som har gift sig med den italienske markisen Filippo Bruti Liberati.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bröllopet ägde rum i lördags i kyrkan La Iglesia de Ognissanti och var helt privat. Sedan var det bröllopsmiddag i Palazzo Corsini.

– Men nu är kungaparet tillbaka på Solliden och kronprinsessan och hennes familj väntas hit senare idag, säger Margareta Thorgren.

Annons

 

Unikt tillfälle: Köp Victoria-armband direkt från Svensk Damtidning

Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin!

Det vackra armbandet från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och kommer också ges till henne som gåva på födelsedagen.

Armbandet, som har fem berlocker och är guldpläterat, finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter.

Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.

Annons