Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Östergren fick sin Niklas Strömstedt i helgen

18 jul, 2011, 11:31 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har tv-profilen Jenny Östergren gift sig med popstjärnan Niklas Strömstedt. De blev man och hustru i helgen – på Bomans Hotell i Trosa.

Det var massor av kändisar på plats i Trosa i helgen – som Niklas bägge ex Efva Attling och Agneta Sjödin – men så var det också stort kändisbröllop på gång på Bomans Hotell.

Annons

Det var popstjärnan Niklas Strömstedts och programledaren Jenny Östergren, som gifte sig. De träffades redan 2008 men det är först nu som de blivit man och hustru, vigde dem gjorde Fredrick Federley berättar Expressen.

Kaptensuniform

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Jenny har klädd som sig bör i vitt, det var även Niklas som bar en vit kaptensuniform – ni ser dem vandra iväg på bilden här intill. Hela 120 personer var bjudna och festen som ägde rum på Bomans Hotell höll på intill långt på småtimmarna.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons