Jessica Simpson har gift om sig

jessica-simpson-eric-ste

I helgen var det så äntligen dags för Jessica Simpson att gifta sig med pojkvännen Eric Johnson, efter 4 år som ett par.

Sångerskan med mera, Jessica Simpson och fästmannen Eric Johnson in Santa Barbara gifte sig under en ceremoni i Santa Barbara i helgen. De hade bjudit in över 250 vänner och familjemedlemmar till Montecito Inn på San Ysidro Ranch i Kalifornien.

guests-ste

Bland gästerna fanns kändisar som  Jessicas syster Ashlee med sin pojkvän Evan Ross samt Jessica Alba, Ken Paves, Cacee Cobb och Donald Faison. Jessica har tidigare varit gift med Nick Lachey, de skilde sig 2005.

jessica-simpson-ste

Tidigare i veckan hade Jessica själv skrivit på nätet – på Instagram – om sin kärlekslycka och lagt upp bilden ovan på sig och Eric med texten:

– Jag kan inte vänta på att få gifta mig med dig! Det har varit de bästa fyra åren av mitt liv.

talt-ste
jessica-cover-people

Här en bild på ett tält som varit uppställt i trädgården under bröllopsfestligheterna.

Parets son Ace var den som bar fram ringen, deras dotter Maxwell agerade blomsterflicka tillsammans med Ashlees son Bronx.

Glittrande brudklänning

Vi får också veta att Carolina Herrera hade fått äran att designa brudens glittrande klänning. Tidningen People har fått en första titt – se bilden här›› Och de har även paret på omslaget av sitt senaste nummer, som ni kan se här  intill. Här får man veta alla exklusvia detaljer från det påkostade bröllopet.

 

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures