Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungliga gästernas bilder inifrån hemliga societetsbröllopet

08 feb, 2017, 08:00 
Agneta Nisbeth
Gästernas bilder från societetetslejonen Filippos Lemós och Marianne Goulandris bröllop
Ex-drottning Sofia av Spanien, Farah Diba, kung Willem-Alexander och drottning Máxima och prinsessan Beatrice var bara några av gästerna på detta kungligt täta bröllop. Det var dags att fira kärleken mellan societetetslejonen Filippos Lemós och Marianne Goulandris.
Annons

Halva det kungliga Europa samlades i helgen i London för att fira bröllopet mellan societetetslejonen Filippos Lemós och Marianne Goulandris.

Gästlistan innehöll extra allt, eller vad sägs om ex-drottning Sofia av Spanien, Farah Diba, kung Willem-Alexander och drottning Máxima, prinsessan Beatrice, Stephanie av Luxembourg, ex-kung Konstantin och hans Anne-Marie samt kronprins Pavlos och prins Nikolas med familjer. Willem-Alexander och Máximas döttrar Ariane och Alexia gick i brudnäbbet dessutom!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bröllopet hölls den grekisk-orthodoxa kyrkan i London och sedan festade gästerna på Syon House. Allt hade föregåtts av stort hemlighetsmakeri, men på de kungliga Instagramkontona fylldes det snart på med bilder.

Ni ser dem nedan!

 

Foto: Instagram

Annons