Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lena Philipsson och Per Holknekt har gift sig

20 sep, 2010, 10:30 
Agneta Nisbeth
Annons
Per Holknekt och Lena Philipsson är nu gifta.
Per Holknekt och Lena Philipsson är nu gifta.
ste_per_holknekt-lena-philipsson

Rosenblad kastades på det nyblivna brudparet när de klev ut på trappan till Skeppsholmskyrkan i helgen. För nu har sångerskan Lena Philipsson gift sig med affärsmannen Per Holknekt.

Annons

Per Holknekt och Lena Philipsson är nu äkta makar. De bägge gifte sig i helgen under en eftermiddagsceremoni i Skeppsholmskyrkan i centrala Stockholm. Visserligen regnade det under dagen, men vad gjorde det, brudparet var så lyckliga ändå.

Kronprinsessans designer

Per Holknekt, som är en av personerna bakom modeföretaget Odd Molly, kom först till kyrkan. Kort därefter anlände bruden i en klänning designad av Pär Engsheden. Just det, samma designer som gjorde kronprinsessan Victorias vackra brudklänning. Efter vigseln åkte paret till en restaurang på Djurgården i Stockholm för att äta bröllopsmiddag med sina gäster.

ste_per_holknekt3

Brudnäbbar var Lenas barn Noa och Saga samt Pers dotter Julia. Lena har tidigare varit gift med filmregissören med mera Måns Herngren och de har två barn tillsammans. Per har tdottern Julia från ett tidigare förhållande, han har också varit gift med sångerskan Viktoria Tolstoy.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons