Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Lena Philipsson och Per Holknekt har gift sig

Per Holknekt och Lena Philipsson är nu gifta.

Per Holknekt och Lena Philipsson är nu gifta.

ste_per_holknekt-lena-philipsson

Rosenblad kastades på det nyblivna brudparet när de klev ut på trappan till Skeppsholmskyrkan i helgen. För nu har sångerskan Lena Philipsson gift sig med affärsmannen Per Holknekt.

Per Holknekt och Lena Philipsson är nu äkta makar. De bägge gifte sig i helgen under en eftermiddagsceremoni i Skeppsholmskyrkan i centrala Stockholm. Visserligen regnade det under dagen, men vad gjorde det, brudparet var så lyckliga ändå.

Kronprinsessans designer

Per Holknekt, som är en av personerna bakom modeföretaget Odd Molly, kom först till kyrkan. Kort därefter anlände bruden i en klänning designad av Pär Engsheden. Just det, samma designer som gjorde kronprinsessan Victorias vackra brudklänning. Efter vigseln åkte paret till en restaurang på Djurgården i Stockholm för att äta bröllopsmiddag med sina gäster.

ste_per_holknekt3

Brudnäbbar var Lenas barn Noa och Saga samt Pers dotter Julia. Lena har tidigare varit gift med filmregissören med mera Måns Herngren och de har två barn tillsammans. Per har tdottern Julia från ett tidigare förhållande, han har också varit gift med sångerskan Viktoria Tolstoy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:
Lena Philipsson bekräftar romansen››

Kronprinsessan Victoria gifte sig i en klänning av Pär Engsheden››

Noomi Rapace blir Hollywoodstjärna››