Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Operastjärnan Andrea Bocelli har gift sig

25 mar, 2014, 08:32 
Agneta Nisbeth
Annons
ste_andrea-boccelli

Operasångaren Andrea Bocelli och hans partner Veronica Berti har gift sig. Efter 12 år tillsammans.

Den italienske operastjärnan Andrea Boccelli, 55 har gift sig med flickvännen Veronica Berti efter 12 år som sambos. Bröllopet ägde rum i kyrkan Madonna di Montenero som ligger i staden Livorno, i Toscana. Veronica som är 25 år yngre än sin make bar en klänning av designern Ermanno Scervino. Paret har dottern Virginia, 2, tillsammans.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
andrea-bocelli-ste

Detta var Andrea Bocellis andra bröllop.

Annons

Andrea som förlorade synen som 12-åring har de senaste åren blivit en världskändis för sin vackra stämma. Han har tidigare varit gift med Enrica Cenzatti och tillsammans med henne har Andrea två söner, Amos och Matteo som även fanns på plats i kyrkan. Mottagningen hölls i sångarens villa i kuststaden Forte dei Marmi.

andrea-bocelli-ste

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons