Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peter Jöback fick en Oscar!

28 jun, 2010, 15:29 
Agneta Nisbeth
Annons

 

Peter Jöback och Oscar Nilsson.
Peter Jöback och Oscar Nilsson.

Sångaren Peter Jöback har gift sig med sin kärlek Oscar Nilsson på Cirkus i Stockholm. Bröllopsceremonin var både rörande och full av skämtsamma inslag och såklart var flera kända gäster på plats.

Förra veckan uppträdde Peter Jöback, 39, på galakonserten inför kronprinsessan Victorias och Daniels bröllop. Han och hans fästman Oscar Nilsson var också bland gästerna i Storkyrkan och båda roade sig natten lång på den stora bröllopsfesten. Knappt en vecka senare var det deras egen tur, för på midsommarafton gifte sig Peter Jöback och Oscar Nilsson.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Andreas Lundstedt med pojkvännen Niclas Hogner.
Andreas Lundstedt med pojkvännen Niclas Hogner.

And the Oscar goes to…

Annons

Prästen Ma Oftedal och skådespelerskan Pernilla August var två av dem som höll i vigseln, som ägde rum på Cirkus på Djurgården i Stockholm och som hade en skämtsam och sprallig prägel.

– Det var mycket humor, till exempel sades “And the Oscar goes to – Peter!”, berättade programledaren Sofia Wistam efteråt för Expressen.

Sofia Wistam.
Sofia Wistam.

Rosa blomblad

Bland gästerna sågs många kända ansikten, till exempel Pernilla Wahlgren och Kristin Kaspersen. För sången stod Sissel Kyrkjebø och Sarah Dawn Finer.

Efter ceremonin kom brudparet ut på trappan där de överöstes av rosa blomblad.

– Det var helt fantastiskt, sa Peter Jöback lyckligt.

Även om vigseln innehöll mycket skoj och spex rördes många av gästerna till tårar ändå.

– De är så fina och som gjorda för varandra. Jag bölade som ett barn, sa Andreas Lundstedt, som kom till bröllopet med sin kärlek Niklas Hogner. Efter vigseln blev det fest på Hasselbackens festvåning.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures

Annons