Jonas och Chris möttes under societetsbröllopet

Jonas och Chris möttes under societetsbröllopet

Chris och Madeleines kärlekssommar fortsätter - med bröllop. Idag var prinsessan och hennes pojkvän i Gottröra kyrka för att se vännerna Natalie Rosta och Dag Werner säga ja till varandra. Det var höstens stora socitetsbröllop.

Av: Johanna Lejon Foto: Charles Hammarsten

Natalie Rosta och Dag Werner gifte sig

I helgen krockade Madeleines förflutna med hennes framtid. Bästa väninnan Natalie Rosta och Jonas Bergströms nära vän Dag Werner firade bröllop i lilla Gottröra utanför Stockholm – och både prinsessans ex-fästman Jonas Bergström och hennes nya kärlek Chris O’Neill var på plats.

Chris och Jonas höll sig långt ifrån varandra och prinsessan Madeleine var klart besvärad av situationen. Det här var ju hennes första möte med Jonas på nästan ett och ett halvt år. Enligt uppgift till Svensk Damtidning har de inte talat med varandra sedan Madeleine i vredesmod lämnade deras gemensamma våning i Hovstallet i april förra året. Ännu lite mer komplicerat blev det eftersom det var brudparet Natalie Rosta och Dag Werner som sammanförde Madeleine och Jonas för tio år sedan.

Vigseln, drygt 60 minuter lång, innehöll mycket musik, bland annat Kents vackra ”Utan dina andetag”, innan de nygifta lämnade kyrkan till tonerna av Wilhelm Peterson Bergers ”Intåg i sommarhagen”.

Stämningen var hög på kyrkbacken och de rosa rosenbladen regnade över de nygifta. Så småningom bussades gästerna till brudgummens mors stora hästgård fem minuter från Gottröra kyrka. Det var här, i det vackra vita stenhuset, som bröllopsfesten hölls. Under middagen var Madeleine och Chris placerade långt ifrån Jonas Bergström och hans Stephanie af Klercker, allt för att undvika dålig stämning.

Ett liveband stod för musiken och hitsen ekade ut över lilla Vängsjöberg. Festen pågick till långt efter midnatt och därefter övernattade flera av gästerna på Johannesbergs slott där det dagen efter också vankades en härlig bröllopsbrunch.

Emma Pernald och Chris O’Neill

Prinsessan Madeleine agerade tärna och med sig, som stöd, hade hon sin älskade Chris – han ses här tillsammans med Emma Pernald.

Stephanie af Klercker och Jonas Bergström

På plats i kyrkan fanns också sessans ex, Jonas Bergström och hans nya flickvän Stephanie af Klercker.

Victor Magnuson och Frida Bergvall

Prinsessan Christinas son Victor Magnuson med sin Frida Bergvall.

Charlotte Kreuger och Christoffer Cederlund

Snart tvåbarnsföräldrar: Charlotte Kreuger och Christoffer Cederlund.

Louise och Jacob Cronstedt

Louise och Jacob Cronstedt.

Filippa och Oscar Forsberg med Katarina Martinsson

Filippa och Oscar Forsberg med Katarina Martinsson, född Lundberg.

Läs även:Chris och Madeleine på operaparty – med Chris mamma››