Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Robbie Williams har gift sig

11 aug, 2010, 14:21 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
ste_robbie_williams

Rockstjärnans vilda dagar är helt över, för Robbie Williams har precis gift sig med sin flickvän Ayda Field.

ste_robbie_williams-2

Robbie Williams som tidigare mest var känd för sitt vilda leverne har blivit en förändrad man tack vare hustrun Ayida. Det säger han själv i tidningen Hello som också följde med under bröllopet mellan Robbie, 36, och Ayda Field, 31, i helgen. Den populära artisten gifte sig då i trädgården till parets lyxiga hem i Beverly Hills.

Annons

Bröllopstårta

– Jag är världens lyckligaste man just nu, sa Robbie förtjust.

Han berättade också för tidningen hur Ayda gjort honom till en bättre människa. Där stod även att läsa att gästerna bjöds på sushi, stek och en tre våningar hög bröllopstårta med olika smaker.

Till Turkiet

Paret träffades för tre år sedan, precis efter att Robbie kommit ut från rehab där han behandlades för olika former av missbruk. Paret som nu är på bröllopsresa sägs redan planera för ett andra bröllop, i Turkiet. Detta på grund av att Aydas pappa – Haldun Evecan som bor i Turkiet –  inte kunde närvara vid det första bröllopet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures

Annons