Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så förbereder sig Meghan Markle inför första kungafesten

18 maj, 2017, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Är redan på plats.
Annons

Nu är hon tillbaka hos sin prins. Meghan Markle anlände till London redan i tisdags, avslöjar tidningen Hello magazine. Hon sägs bo hos Harry inför helgens stora evenemang och lär stanna till den 22 maj då ledigheten från inspelningarna av serien Suits är över. På lördag gifter sig nämligen Pippa Middleton med sin James Matthews, ett bröllop som verkligen kommer gå till historien, på fler än ett sätt. Prins Williams och Kates bägge barn prins George och prinsessan Charlotte ska ju vara brudnäbbar för första gången. Och prins Harry får nu ta med sig sin flickvän Meghan till vigseln i St. Marks Church i Englefield, inte bara till den stora påkostade efterfesten i familjen Middletons trädgård där ett gigantiskt glashus har ställts upp för att husera alla gäster. Till och med tillfälliga lyxtoaletter finns att tillgå för alla prinsar och prinsessor, inga enkla bajamajor här inte.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kates lillasyster, Pippa Middleton, gifter sig med sin James på lördag, den 20 maj.

Foto: IBL

Annons