Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sagobröllop i den unga societeten

02 jan, 2006, 15:37 
AvRed Aktionen
Allt gick i vitt när Caroline Tamm och Andreas Taube gifte sig en vinterdag i Hedvig Eleonora kyrka. Det enda som saknades vid detta sagobröllop var snöflingor i brudslöjan!
Annons

Av: Monica Bonde Foto: Charles Hammarsten

Det var som det vackraste sagobröllop när Caroline Tamm och Andreas Taube gifte sig. Allt gick i skiraste vitt: brudens klänning, brudbuketten, tärnornas buketter, brudgummens och marskalkarnas knapphålsblommor. Och Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm var smyckad med vita liljor.

Det enda som saknades vid detta sagobröllop var snöflingor i brudslöjan! Inte ett öga var torrt när Henning Sjöström och Fredrik de Jounge stämde upp i ”O sole mio”. Efter vigselakten åkte brudparet i vit Rolls-Royce till sagolandet Junibacken på Djurgården.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Alla bröllopsvittnen är övertygade om att alliansen Caroline och Andeas slutar som sagan: ”… Och så levde de lyckliga i alla sina dagar …” Men det är nu som sagan börjar.

I sagans värld finns alltid en ringbärare: här brudens brorsdotter Alexandra Tamm som kom med mamma Caroline och mormor Catherine Broms.
Nygifta Caroline och Andreas Taube fick det sagobröllop som de önskat.
Annons
Lite regn stoppade inte bröllopet!
Sagosöta brudtärnorna Katrin Zytomierska, Christina Kans, Charlotte Wessel och Sara Sommerfeld. Sara läste om kärlek.
Annons
Brudgummen Andreas (vars föräldrar är bortgångna) har gott stöd i vännerna, marskalkarna Peter Stern, brodern Nicholas Taube, Niklas Bergman och Sebastian Greenwood.
Brudens lyckliga mamma Mia Tamm Westerfelt med maken Ulf Westerfelt.
Annons
Caroline Kreuger kom tillsammans med Leonie Persson.
Kvällens toastmaster, brudens kusin Richard Otto, och flickvännen Anna Carlén.
Annons
Louise Hagström kom med väninnan Helena Engdahl.
Kerstin Sandels Sjöström och dottern Lina.
Annons
Brudens moster Berit Otto Noble med maken David från Skottland.
Jesper Nilsson kom med konstnärsparet Ernst och Helene Billgren.
Annons