Victoria och Daniel tätt intill på vännernas vigsel

NU GRATIS

Hollywood möter västkusten! Så kan man beskriva denna stora dag när undersköna ”filmstjärnebruden” Anna Jussil fick sin Michael Broms – på sin 30-årsdag! Och självklart var kompisarna Victoria och Daniel på plats!

Av: Monica Bonde Foto: Charles Hammarsten

Läs mer: Bildextra! Victorias vänner på lyxigt champagnemingel

Anna var klasskamrat med kronprinsessan Victoria i Enskilda Gymnasiet och har varit en av hennes närmaste väninnor ända sedan dess. Nu var Victoria och hennes Daniel hedersgäster, denna lyckliga, soliga lördagseftermiddag på Särö.

För kronprinsessan var detta speciellt även på ett annat sätt: hon träffar ju inte bara brudgummens mor privat – utan på jobbet varje dag! Catherine Broms är sedan länge god vän med kungen och informatör vid hovet.

Victoria hade valt en kort somrig chiffongklänning. Hon och Daniel Westling anlände i samma bil och var bland de första på plats. Det fanns gott om tid för mingel på kyrkbacken och det blev många kindpussar innan det var dags att gå in i kyrkan.

I vimlet fanns både succéförfattaren och juristen Jens Lapidus (vars hårdkokta roman ”Snabba cash” toppat bestsellerlistorna i sommar) och artisten Martin ”E-Type” Eriksson, för dagen med stjärnor på skorna och hästsvans till smokingen.

Kronprinsessan Victoria.

Victoria var på gott humör!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Både Daniel och Victoria är riktigt bra på att mingla.

Läs mer: Victoria och Daniel på kompisbröllop

Medan flickvännen Victoria minglade med vännerna gick Daniel Westling runt och fotograferade. Inte med en sådan där diskret digitalkamera, utan med en mer professionell utrustning!

Festligheterna pågick ända till klockan 03.00 och en av höjdpunkterna var den magnifika solnedgången över havet. Vilken underbart romantisk avslutning på deras sommar!

Brudparet.

Brudparet!

Anna Jussil och Michael Broms bröllop.

Vink vink till gästerna.

Anna Jussil och Michael Broms med familj.

Brudparet med sina respektive föräldrar: Anita och Sune Jussil och Catherine och Axel Broms. Dagen därpå avslutades festligheterna med stor brunch hos familjen Broms på Särö.

Jens Lapidus med fru Hedda.

Snart blir de föräldrar! Stjärnförfattaren Jens Lapidus med fru Hedda.

Anna Jussil och kronprinsessan Victoria.

Anna Jussil blev fru Broms på sin 30-årsdag. Victoria gratulerade med en varm kram.

Läs mer: Därför nobbade drottningen årets societetsfest