Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria tärna på bästisens bröllop

12 jun, 2003, 16:37 
AvRed Aktionen
En lojal högra hand. Det var kronprinsessan Victoria när bästisen Caroline Svedin fick sin Peder Dinkelspiel. Här är alla bilder på Victoria som tärna.
Annons

Det strålade av lycka om brudparet Caroline Svedin, 26, och Peder Dinkelspiel, 31. De två vigdes i pampiga Oscarskyrkan på Östermalm och en av tärnorna var kronprinsessan Victoria. Såklart skapade detta uppmärksamhet och en mängd nyfikna samlades utanför kyrkan.

Ändå blev det andäktigt tyst när bruden, Victoria och de tre andra tärnorna – Martina Gahn, Leonie Persson och Rebecka Svensson – uppenbarade sig för att skrida in i kyrkan där brudgummen stolt väntade.

Victoria höll gripande tal till Caroline

Däremot fanns inte Daniel Westling på plats förrän senare på festen. Victoria fick frågan om när hon själv ska stå brud.

– Det vet jag verkligen inte, sa hon och såg betänksam ut. Kanske var hon upptagen av sitt uppdrag, kanske funderade hon på sin egen stora dag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria höll ett mycket gripande tal till sin kompis under bröllopsfesten. De två har följts åt genom hela barndomen, de hade gemensam studentfest och var i USA tillsammans. Caroline hjälpte Victoria då hon blev sjuk i anorexi och är en av få som stundom vågat ifrågasätta hennes val och beslut.

Annons
En fokuserad blick från kronprinsessan innan vigseln.
När släpet fastnade var kronprinsessan snabbt framme.
Ett viktigt uppdrag!
Victoria stod vid sin bästis sida hela dagen.
Gifta. Hurra!

Av: Catarina Hurtig Foto: Charles Hammarsten

Annons