Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zinat har nu gift sig med sin Knut!

11 jul, 2011, 11:51 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har Zinat Pirzadeh och pojkvännen Knut Berggren gift sig. Men komikern Zinat höll de 100 gästerna på sträckbänken…

Annons

Nu är turturduvorna Zinat Pirzadeh, 44, och Knut Berggren, 39, gifta. Men komikern Zinat höll de 100 gästerna på sträckbänken, 40 minuter sen anlände hon i en röd mustang som vevade ner taket samtidigt som Zinat uppenbarade sig.

Iförd tiara

I tiara och en stor röd hjärtformad ring på ena fingret sa hon sedan ja till sin Knut. Han sjöng en sång till sin kära och hon läste en dikt. Bröllopet ägde tum i Trefaldighetskyrkan på Östermalm i Stockholm och efteråt blev det middag på en restaurang.

Annons

Hoppas på barn

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Gästlistan var full av kända namn så som Amelia Adamo, Annika Jankell och Unni Drougge. På bröllopsdagen var det exakt ett år sedan som paret förlovade sig i Istanbul, och sedan dess har de längtat till sitt bröllop. Zinat har sedan tidigare två söner och Knut har tre barn, men paret har tidigare sagt att de nu hoppas på en gemensam knodd.

Av Margareta Heed

Foto: IBL Bildbyrå

Läs även:

Annons