Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

11 snygga kaftaner till sommaren

05 jun, 2020, 09:39 
Rebecca Wictor
Kaftaner sommaren 2020
Kaftanen är sommarens bästa plagg. De är sköna, tunna och det finns många olika modeller, för mer avslappnade dagar men även när du vill klä upp dig. Här är 11 fina kaftaner att bära sommaren 2020.
Annons

Under varma sommardagar vill vi gärna ha sköna, tunna plagg att röra oss i. I en kaftan känner man sig alltid fri, om det så är hemma i trädgården eller på stan. Den är tunn och luftig, fungerar som ett lätt skydd mot solen och finns nuförtiden i riktigt många snygga modeller.

11 snygga kaftaner för sommaren 2020

Du kan både klä upp och ner dig i en kaftan. Välj en rakare och stramare modell om du gå på stan, ta en fika eller träffa en vän. Hemma kan du välja en transparent, lite mer los modell. Vilken modell du än väljer fungerar dock i alla olika sammanhang, klä upp dig med ett par pumps eller få en mer avslappnad look med ett par sandaler. Här är våra favoriter för säsongen 2020:

Kaftan från Carin Wester

1. Flerfärgad kaftan från Carin Wester som fungerar lika bra på stranden, på en promenad i parken eller under lata dagar hemma. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Kaftan från Lindex
Kaftan från Rodebjer

2. Letar du efter ett skönt plagg du kan ha både på stranden men som även passar om du får planer direkt efter? Då är den här svarta, stilrena kaftanen från Lindex perfekt. Här kan du köpa den (reklamlänk)3. En vacker kaftan från Rodebjer, i 100 % silke. Skön på kroppen och är lika snygg öppen som stängd. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Kaftan från & Other Stories

4. En söt kaftan från & Other Stories i 100 % bomull som gör den till ett riktigt skönt plagg under de varmaste sommardagarna. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Kaftan från Ellos

5. En enkel och luftig kaftan från Ellos Collection som sitter skönt på kroppen. Den korta armen gör det enkelt att röra sig fritt i dem. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Kaftan från Cellbes
Kaftan från FilippaK

6. En mönstrad kaftan/klänning från Cellbes, med v-ringning och fickor. Praktiskt, snygg och skön. Här kan du köpa den (reklamlänk)

7. Vill du satsa på en mer uppklädd look är denna kaftanen från Filippa K ett stilsäkert val. Matcha med ett par snygga sandaler! Här kan du köpa den (reklamlänk)

Rosa kaftan från H&M
Kaftan FilippaK
Annons

8. Vacker, lång kaftan med broderier längst ner, från H&M, producerad i ekologisk bomull. Perfekt till både vardag och fest! Här kan du köpa den (reklamlänk)

9. Stilren kaftan från Filippa K med dekorativa kanter. För en chic sommarlook på stranden eller i lounge-setet hemma på altanen. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Randig kaftan från H&M

10. En sommarsnygg kaftan i klassiska ränder, från H&M. I vävd skön kvalitet. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Kaftan från By Malina

11. Otroligt vackert mönster på denna kaftan från By Malina. Fungerar som klänning till vardag och fest med vackra knappar hela vägen, framtill. Här kan du köpa den  (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons