12 fina linnen som lyfter din outfit i sommar

Sommarlinne 2020

Ett snyggt linne är det ultimata sommarplagget. Du kan ha det under en skjorta som en fin detalj eller bära det till kjol, byxa eller shorts. Här tipsar vi om 12 riktigt snygga sommarlinnen du kan ha både till vardag och fest.

Ett linne kan vara enkelt men samtidigt snyggt och pricken över i:et i din look. Vi använder det året om men på sommaren får de ta mer plats som ett nyckelplagg. Det är därför värt att investera i några linnen som går att använda både under en kavaj eller tröja, men som du även känner dig bekväm och snygg i när de varmare plaggen åker av.

Snygga linnen till sommaren 2020

Spets och små fina detaljer tar ofta ett linne från att vara ett basplagg till att kunna stå ut, som en mer uppklädd look. Här har vi valt ut linnen som gärna får ta plats i vår sommargarderob, säsongen 2020:

Linne Kappahl

Ett snyggt trikålinne med fin brodyr, från KappAhl. Rak modell som sitter skönt på kroppen. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Apprl)

 

Linne från Filippa K

Elegant och snyggt linne i satin, från Filippa K. Snyggt till ett par jeans eller kjol i sommar. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Adtraction)

Linne från Lindex

En ribbstickad crop top från Lindex med en lyster som gör att den även passar till fest. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Apprl)

Linne från Rodebjer

Stilsäker, mönstrad topp med knytband runt midjan, från Rodebjer. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Aprikosfärgat linne från & other stories

 

En vacker topp från & Other Stories med musselformade kanter. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

Linne från H&M

Rosa linne med spets från H&M som är fint som det är men också under en skjorta eller kavaj. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

Linne från & other stories

Snyggt halterneck-linne från Arket som gör sig riktigt bra till en fin kjol i sommar. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Adtraction)

Linne från Arket

Ett somrigt veckat linne från & Other Stories som det även finns matchande kjol, för den som gillar set. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Apprl)

Linne från H&M

Passar perfekt under kavajen, om du blir varm känner du dig fortfarande uppklädd i bara detta linne, från H&M. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Apprl)

Söt spets på detta ribbade linne i Tencel® modalblandning från Lindex. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Apprl)

Linne från H&M

Klassisk tank top från H&M med snygg urringning baktill. Finns i flera olika färger. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Apprl)

Linne från Arket

Ett elegant och avslappnat linne på samma gång, i 100% mulberry silke, från & Other Stories. Fin volang nertill. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Apprl)