16 sneakers vi vill ha på oss våren 2020

16 sneakers vi vill ha på oss våren 2020
Våren 2020 står snart för dörren! Och givetvis vill vi gå på den nysopade vårgatorna i ett par nya sneakers. Vi har valt ut de allra snyggaste modellerna. Det bästa av allt? Du kan klicka hem dem redan i dag.
Annons

Inget andas vår så mycket som när man får ta på sig ett par riktigt snygga och härligt krispiga vårskor! Våren 2020 är gympaskorna, sneakers, hetare än någonsin.

Sneakers har ju gått från att vara en sko man bär då man idrottar, till att bli en sko man har på sig i vardagen – varje dag. Även kungligheterna gillar att bära sneakers.

Annons

Kronprinsessan Victorias favoriter (liksom prins Daniels) kommer från Adidas (reklamlänk via Awin.com) och är vita. Allra bäst gillar hon modellen Stan Smith. Hon har både ett apr helvita, ett par med gröna detaljer och ett par med blå.

Prinsessan Sofia, i sin tur, gillar tygskorna från Superga (reklamlänk via Awin.com) lite extra. Ett par Superga ryms dessutom också i drottning Silvias kungliga garderob.

Snygga sneakers våren 2020

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har plockat ut de allra snyggaste skorna för våren 2020. Klicka hem dem redan i dag.

Annons

Sneakers med platå från Agnes Cecilia. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Awin.com)

Sneakers från Adidas i modellen Stan Smith. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Awin.com)

Annons

Vagabond

Billi Bi

Ecco

Annons

Tygskor från Gant

Annons

Sneakers från Lacoste

Vita sneakers från Lacoste

Annons

Foto: TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar