Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

3 varma och sköna skor – som kungligheterna älskar

15 okt, 2019, 16:00 
AvJohanna Lejon
Snart är vintern här! Behöver du nya varma skor inför den kyligare säsongen? Svensk Damtidning listar tre varma (och kungliga) favoritskor.
Annons

Att vara både snygg och varm om fötterna under det smällkalla vinterhalvåret – är det möjligt? Ja faktiskt, om du gör som kungligheterna! I sina kungliga garderober har de ett flertal vinterskor som är både smarta, snygga och varma.

I mitten av januari 2019 befann sig kronprinsessan Victoria i svenska skidorten Sälen, där Folk och Försvar 2019 gick av stapeln, en rikskonferens vars syfte är att sprida aktuell information om säkerhetspolitik och försvar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Konferensen var Victorias första officiella uppdrag för 2019, och när hon inte deltog i konferensen passade hon även på att åka skidor.

Victoria bar både varma och trendiga kläder under sin vistelse men det var skorna som fick mest uppmärksamhet! Under redan i Sälen bar prinsessan en modell av märket Inuikii – som är några av vinterns trendigaste skor. (reklamlänk)

Victoria i vinterns snyggaste och skönaste skor – från Inuikii.

Modellen heter Sneaker Classic och är tillverkad i lammskinn, samt har en gummisula som isolerar från markens kyla.

Annons
Inuikii
Inuikii

Skor i beige kulör från Inuikii. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Bruna skor från Inuikii. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

Prins Daniels favoriter när det kommer till vinterskor

Medan Victoria föredrar skorna från Inuikii har också prins Daniel ett bar favoriter då det är kallt och halt. Hans bästa skor kommer från Tretorn.

Daniels skor
Prins Daniels snygga skor från Tretorn!

Boots Arch Hybrid från Tretorn (reklamlänk) är både vattentäta och varmfodrade med mjuk teddy. Ovandelen är i naturgummi och neopren med ett membran som gör bootsen helt vattentäta samtidigt som de andas. Sulan är rejäl och förhindrar bäraren från att halka.

Tretorn
Annons
Tretorn

Gröna skor från Tretorn. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

När prins Daniel är ute och inte behöver ha kostym bär han däremot en mer rejäl känga. Från Sorel. Och vet ni – kungen har ett par exakt likadana därhemma!

Daniel
Daniel i varma vinterskor från Sorel.
Skor från Sorel

Skorna finns även i en mer stilren svart variant.

Skor från Sorel

Foto: TT

Annons