5 kungliga nyårsklänningar att inspireras av

kungliga nyårsklänning att inspireras
Snart är det dags att tända tomteblossen och sätta på sig klackarna. Nyårsafton närmar sig och vi ger dig 5 kungliga nyårsklänningar att inspireras av!
Annons

Snart kliver vi in ett nytt decennium. Årets sista dag brukar alltid firas stort men klädinspirationen, efter alla helgdagarna, kan ibland sina. Därför bjuder vi på några kungliga nyårsklänningar att inspireras av!

Annons

prinsessan sofia klänning sandro

Den här svarta klänningen, med transparenta armar, bar prinsessan Sofia när galan Årets nätängel ägde rum i Stockholm. Den lilla svarta är alltid rätt på nyårsafton och om man dessutom kan hitta en svart blåsa med spännande detaljer blir plagget en riktig vinnare. Dessutom är den här typen av klänningar otroligt användbara och går både att klä upp med höga klackar eller klä ner med stövlar eller boots.

Kungliga klänningar att klicka hem till nyårsfesten

Vi har hittat en liknande klänning på COS (reklamlänk via Apprl) .

Annons

klänning cos

När Victoria var på Island fick vi se henne i den här snygga klänningen från svenska Rodebjer. Kronprinsessan bär ofta den gotländska designern Carin Rodebjer och den här klänningen är verkligen SÅ fin på henne. Hon älskar knytningen i halsen och det spännande mönstret.

kronprinsessan victoria klänning rodebjer

Den här klänningen har det perfekta skimret till nyårsafton och den finns fortfarande på Åhlens (reklamlänk via Adtraction) hemsida.

Annons

klänning rodebjer

Prinsessan Madeleine har en klänning som fullkomligt skriker nyårsafton. En silvrig långklänning som hon bar när Childhood hade sitt stora 20-årsjubileum i Stockholm. Den glittrade så vackert och matchade verkligen prinsessans glammiga örhängen och bländvita leende.

prinsessan madeleine klänning

Åhlens har en liknande klänning, som både är silvrig och lång!

klänning åhlens silver prinsessan madeleine

Annons

På prins Alexanders dop valde Victoria en klänning med så fina spetsdetaljer. Den tjusiga blåsan är skapad av Elie Saab och kostar 42 000 kronor(!).

kronprinsessan victoria elie saab

Svenska By Malina (som också är en kunglig favorit!) har faktiskt gjort en liknande långklänning, som är betydligt snällare mot plånboken. Klänningen Paolina finns dessutom i svart, vilket är en bättre nyårsfärg, och du hittar den på wakakuus (reklamlänk via Adtraction) hemsida.

By Malina klänning

Annons

Victoria hade verkligen med sig en imponerande klänningsgarderob till Island. En av kvällarna visade hon även upp en marinblå klänning från H&M.

kronprinsessan victoria hm island

Just den här klänningen är tyvärr slutsåld men Lindex (reklamlänk via Adtraction) har flera marinblå klänningar – perfekta till nyårsfesten.

lindex klänning

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “5 kungliga nyårsklänningar att inspireras av”

  1. josefin skriver: 12 december, 2019

    Japp, 42 000 kr lägger vi väl alla ner pa nyàrsklänningen, plus skor, väska, örhängen sà klart.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar