6 återfuktande läpprodukter med färg att ha i handväskan

Besväras du också av fnasiga och torra läppar under vintern? Här har vi samlat sex produkter som återfuktar på djupet och som lämnar en fin färg på läpparna. Kika in för att hitta dina favoriter!

Under vintertider är det lätt att huden påverkas negativt på ett eller annat sätt. Kylan gör nämligen så att huden kan kännas stram och torr och även läpparna kan påverkas av det kalla klimatet.

När temperaturen sjunker utomhus utsätter vi våra läppar för oundvikliga faktorer som gör att de blir fattiga på fukt. Det i sin tur leder till att läpparna känns torra och fnasiga vilket varken är särskilt skönt eller vackert.

Därför kan det vara bra att investera i produkter som återfuktar på djupet och hjälper läpparna att återställa den normala fuktbalansen igen.

Produkter som hjälper mot vintertorra läppar

Ibland kan det dock kännas omöjligt att hitta ett läppstift som inte torkar ut, eller en produkt som faktiskt stannar kvar på läpparna utan att lägga sig som en lager ovanpå. Men det finns faktiskt alternativ som håller vad de lovar och som är perfekta att ta med sig i handväskan för alla olika tillfällen.

Nedan har vi samlat sex produkter som både ska lindra besvären och ge en fin färg på läpparna samtidigt.

Fortsätt att scrolla ner för att hitta dina favoriter i vinter!

Läppglans mot torra läppar

Läppglans som skyddar mot kyla som finns i olika färger, från Clarins. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Adtraction)

Läppstift för torra läppar

Läppstift som innehåller närande oljor och finns i olika nyanser, från Lumene. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Adtraction)

Läppbalsam med färg som vårdar läpparna

Läppbalsam med vårdande ingredienser som ger färg till läpparna, från Hydracolor. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Apprl)

Lip balm från By Terry med återfuktande egenskaper

Produkt med en rad egenskaper som återfuktar och ger volym, från By Terry. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

Läppolja med färg

Läppolja med färg som ger näring och återfuktar läpparna, från Clarins. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

Läppolja som är pigmenterad

Pigmenterad läppolja som kommer i 12 olika nyanser, från NYX Professional Makeup. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)