6 produkter designade av kungligheter

Inred i kunglig stil! Svensk Damtidning har plockat ut 6 produkter designade av kungligheter – som du kan fynda under Black Friday!

Termoskanna av Sigvard Bernadotte för Georg Jensen. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Termos i krompläterat rostfritt stål från Georg Jensen, designad av Sigvard Bernadotte. Bernadotte termos lanserades 2002 och är baserad på en design från 1938. Rymmer 1 liter och håller drycker varma i minst 6 timmar.

Bestickset Georg Jensen

Bestickset av Sigvard Bernadotte för Georg Jensen. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Bernadotte bestickset i 4 delar från Georg Jensen, designat av Sigvard Bernadotte år 1939. Tillverkat i rostfritt stål och tål diskmaskin. Med dessa kan du skapa en modern men samtidigt klassisk dukning.

Margrethe skålset. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Skålset i 3-pack av den klassiska Margrethe-skålen från Rosti Mepal passar utmärkt för tillredning och servering. Lock finns att köpa till skålarna och du kan enkelt förvandla dem till en stapelbar förvaringsskål i kylskåpet för överblivna rester. Volym på skålarna är 1,5, 2 och 3 liter.

Margrethe-skålen skapades 1954 av Acton Bjørns och Sigvard Bernadottes designkontor i Köpenhamn och uppkallades efter den danska prinsessan Margrethe. Skålen är tillverkad av 100% melamin och har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även om det blir varm. Tål diskmaskin samt temperaturer upp till 180 °C.

Servettringar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Vackra servettringar från Georg Jensen, designad av Sigvard Bernadotte år 2013. Ger en elegant touch till din dukning. Kommer i fin presentförpackning om två.

Fler produkter från Sigvard Bernadotte. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Ljuslykta från Zwiesel. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Signum ljuslykta från Zwiesel 1872. Serien Signum har designats av formgivarduon Bernadotte och Kylberg och består av en skål, en ljuslykta och två vaser. Alla delar är tillverkade i munblåst glas som skurits ut för hand. Kommer i fyra vackra färger – grön, blå, klar och brun.

Ljuslykta från Skultuna. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Skultuna har samarbetat med designduon Bernadotte & Kylberg för att skapa Infinity-ljuslyktorna. Lyktorna har två fristående vingar och en ljushållare, och får oändliga möjligheter för kombinationer och stilar då man kan vinkla dom som man vill. Den blankpolerade insidan speglar lågan och kastar vackra skuggor. Ljuslyktan finns i olika storlekar och färger.

Fler produkter från Bernadotte & Kylberg finner du här! (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT