8 saker vi vill ha i påskägget 2020 – från beauty till lyxig choklad

Påskpresent 2020

Tryffelchoklad, nagellack eller ett hemmaspa-kit – det finns flera saker vi gärna vill ha i påskäggen i år! Här tipsar vi om härliga saker att ge bort eller unna sig själv i påsk.

Livet är inte som det brukar vara och påsken 2020 kommer bli annorlunda – av flera olika anledningar.  Men om du vill ändå vill ge dig själv ett påskägg i år eller unna någon du håller kär lite extra, så finns det flera roliga och härliga saker du kan klicka hem.

Saker vi vill lägga i påskäggen 2020

För varför inte klicka hem ett påskägg med skönhet till dig själv? Eller ge bort en ELLE-tidning till någon som behöver bli uppmuntrad? Nedan tipsar vi om 8 olika saker att lägga i påskägget!

1. Ett påskägg från Rituals

Påskägg från rituals

Det här påskägget blir väl de allra flesta glada över? Det innehåller en handkräm, ett väldoftande duschskum och en parfym i resestorlek. Det kommer från Rituals och du kan köpa det här. (reklamlänk från Apprl)

2. En tidningsprenumeration

Svensk Damtidning

En perfekt present att ge bort – eller unna sig själv. Att få en tidning fyllt med inspiration i brevlådan tackar vi inte nej till! Här kan du klicka hem en tidning – eller prenumeration för bara 99 kronor.

3. Ett hemmaspa-kit

Hemmaspa-kit från Kocostar

Har du suttit inne mycket senaste tiden? Är din hy torrare än någonsin eller vill du skämma bort någon du håller kär? Då är ett påskägg med härliga masker perfekt att ge bort. Det här setet från Kocostar innehåller masker för ansikte, fötter och händer. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Adtraction)

4. Lyxig chokladtryffel

Vem tackar nej till godis? Inte vi. Den här påsen innehåller lyxiga chokladtryfflar. Här kan du klicka hem den. (reklamlänk från Adtraction)

5. En stort påskägg med beauty 

Påskägg från Look fantastic

Här får du hem ett stort paket som innehåller ett stort påskägg – fyllt med beautyprodukter. Det här är verkligen ett lyxigt påskägg som gör vem som helst glad, det kan vi nästan lova. Det kommer från Lookfantastic och du kan köpa det här. (reklamlänk från Apprl)

6. Ett kit med nagellack

Essie nagellack youre the best

Ge bort lite lyx eller ge dina egna naglar lite extra kärlek i påsk! Den här presentboxen från Essie har även ett fint budskap på sig – som är perfekt att ge bort till någon du tycker om. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Adtraction)

7. Ett traditionellt påskägg med godis

Påskägg med godis från Partykungen

För personen som inte gillar krimskrams och som bara vill ha traditionellt härligt godis – då finns det färdiga påskägg att beställa online. Här hittar du ett hos Partykungen. (reklamlänk från Adtraction)

8. Ett härligt doftljus

Sprid härlig doft i hemmet i påsk. Detta doftar vår – och godis! Här hittar du ljuset från Voluspa.  (reklamlänk från Adtraction)