9 handkrämer som räddar dina händer – drottningens favorit!

Pool
Torra händer från allt tvättande och spritande? Här är krämerna som räddar dina händer – och en drottningfavorit!

Äntligen är våren på väg, och vi kan sakta men säkert börja smyga av oss vantarna. Men känner du också att du ha extra torra händer i år? Det kan mycket väl bero på allt extra tvättande och spritande, som är ack så viktigt (!), men som också torkar ut händerna.

Torra och fnasiga händer kan både svida, och få oss att se äldre ut. Men räddning finns. Här listar vi våra favorithandkrämer för riktigt torra händer.

Torra och fnasiga händer kan både svida, och få oss att se äldre ut. Men räddning finns. Här listar vi våra favorithandkrämer för riktigt torra händer.

Bästa handkrämerna för torra händer

The body shops Hemp Hand Protector innehåller trendiga ingrediensen hampafröolja, och erbjuder 24 timmars återfuktning. Toppen för riktigt torra händer. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Den här handkrämen från Maria Åkerberg är en riktig vinnare om man gillar krämer som sjunker in direkt och inte kladdar! Innehåller bivax och extrakt från ringblomma och verkar skyddande och uppmjukande. Har du riktigt torra händer bör du kanske satsa på en lite fetare kräm dock. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Drottning Elizabeths favorit! Clarins Hand & Nail Treatment Cream är en handkräm som är en “totalbehandling” från fingertopparna upp till handlederna. Fuktar och skyddar händerna mot sprickor och irritationer. Den stärker även naglarna och gör händer mjuka och behagliga med en fräsch doft. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Ett annat märke som drottning Elizabeth uppskattar – Elizabeth Arden. Deras Intensive Moisturizing Hand Treatment absorberas snabbt, och ger vårdande skydd i upp till åtta timmar (därav namnet). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

En riktig lyxfavorit från Dr. Barbara Sturm. Super Anti-Aging hand cream förbättrar elasticiteten och förhindrar att händerna torkar ut. Den innehåller bland annat hyaluronsyra för en plumpande effekt, och aloe vera. För händer som är extremt torra kan krämen även användas som en mask en eller två gånger i veckan. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Budgetfavorit från Neutrogena! Skyddar torr och narig hud och återställer dem. Innehåller högkoncentration av fuktighetsbevarande glycerin. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Biotherms Biomains Hand Cream är återfuktande och verkar mot ålderstecken. Krämen är vattenresistent och innehåller D-panthenol och antioxidanter som skyddar huden mot skador. Den har en mild doft och känns inte fet. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

En till budgetfavorit för extremt torra och spruckna händer, från CeraVe. Innehåller hyaluronsyra och är fri från parfym. Passar känslig hud. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

En klassiker. Atrix Intensive Protection Cream innehåller kamomill och Provitamin B5, och ger huden en skyddande hinna, så att torra händer blir mjuka och smidiga redan efter första appliceringen. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Nya varianten av Sofias hyllade tröja

Bilderna avslöjar prinsessan Sofias favoritplagg

Här är nya varianten av Sofias hyllade tröja

Slå på ljud