Priset! Designern! Detaljerna! Allt om Andrea Brodins vackra brudklänning

Andrea Brodins brudklänning

I helgen gifte sig kronprinsessan Victorias bästa väninna Andrea Brodin med sin Cedric Notz. Och hon gjorde det iförd svensk design. Vi vet mer om brudklänningen.
Andrea Brodins romantiska bröllop – se exklusiva bilderna här!
Slå på ljud

I sju år har de varit ett par, kungabarnens bästis Andrea Brodin och Chris O’Neills vän Cedric Notz. De träffades genom Madeleine och Chris och blev ett par i samband med prinsessbröllopet i juni 2013. De har treåriga Isabella ihop och nu, i helgen, var det så äntligen dags för bröllop. Och vilken fest det blev. Kronprinsessan och Daniel var på plats då paret sa ja till varandra vid en liten och personlig ceremoni vid Ulriksdal utanför Stockholm. Madeleine och Chris kunde tyvärr inte närvara, på grund av rådande omständigheter kring pandemin.

Och eftersom detta är den kungliga modebloggen, låt oss kika in vad vackra Andrea bar på sin stora dag. Andrea Brodin satsade på svensk design, hennes vita klänning med otroliga detaljer är signerad svenska Malin Ek Andrén och hennes By Malina.  (länk till butik)

Andrea Brodin och Cedric Notz

Andrea Brodin i sin klänning från By Malina.

Är du nyfiken på att se klänningens alla vackra detaljer? Här finns en bättre bild!

”Malin är en väninna till mig så det var självklart att jag skulle bära en klänning från henne. Den här klänningen var en av de första jag provade och den satt helt perfekt direkt. Bara att ta med på galgen och släppa stressen över klänning!”, förklarar Andrea Brodin i sin blogg hos ELLE Decoration.

Klänningen, som går under namnet Antonia och är elfenbensvit, går att köpa i butik, den är inte specialsydd efter Andrea. På By Malinas sajt beskriver man den på detta sätt:

By Malina-klänning

”Antonia is carefully detailed and has a extraordinary beading creating a beautiful pattern. The sleeves are scalloped with pearl endings. the back low and the figure breathtakingly beautiful. This gown is surely something extra that will make you sparkle like there’s no tomorrow.”

Och priset? Ja, det finner du här! (länk till butik)

På sin blogg berättar Andrea mer om de accessoarer hon bar till klänningen.

”Örhängena hade jag lånat av mamma, ringen hade Cedric ordnat i Schweiz och brudbuketten hade bästa Melody Flowers bundit.”

Andrea Brodin Cedric Notz - bröllopet.

Det fina brudparet.

Det är långt ifrån första gången Andrea Brodin bär By Malina. Också på sin möhippa häromveckan hade hon på sig Malin Ek Andréns design. Då bar hon den här snygga klänningen.  (länk till butik)

Andrea Brodin

Andrea i sin andra brudklänning. Också den från By Malina. (länk till butik)

Men vet ni! Andrea bar även en annan By Malina-klänning under bröllopsdagen. En kortare variant. Den heter Donna Dress och har lång ärm och öppen rygg. Här kan du kika närmare på den.  (länk till butik)

Foto: TT, Suvad Mrkonjic