Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Allt om kungligheternas mörka nagellack – så får du stilen

23 mar, 2019, 16:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria mörka naglar
Pricken över i när det gäller en kunglig beautylook är givetvis naglarna! Oftast väljer Europas kungligheter bleka kulörer när det kommer till lack. Men ibland slår de till på mörka färger. Vi guidar dig till kungligheternas bästa lack i mörkare nyanser: blå, svart och röd.
Annons

När det kommer till ljusa lack föredrar både den brittiska drottningen och hertiginnan Meghan kulören Ballet Slippers (reklamlänk) från Essie. Hertiginnan Kate däremot använder helst ett lack från Essie i nyansen Allure (reklamlänk). Kort sagt: det är ljusa lack som dominerar för de kungliga – åtminstone i det brittiska kungahuset. Men också de väljer mörkare lack ibland, särskilt på tårna. 2012 sågs Kate med tånaglarna målade i en röd kulör.

Hur får man perfekt målade naglar?

Men hur får man sådär perfekt målade naglar? Kronprinsessan Victoria använder sig av en metod som heter Shellac. Shellac är en speciell sort av nagellack som kanske enklast kan beskrivas som en blandning mellan nagellack och gelelack. Det finns i många olika nyanser, stärker dina egna naglar och håller i ungefär 14 dagar. Hemligheten? Lacket härdas i UV-ljus och du får en fast och glansig yta! Målar du naglarna hemma – använd underlack (reklamlänk) och överlack för bästa effekt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Seche Vive (reklamlänk) är ett överlack med en unik formula som ger en tjock, glansig yta på samma sätt som ett gellack, men utan att man behöver använda UV-/LED-lampa. Produkten är enkel att ta bort med vanlig nagellacksremover.

Klicka hem kungligheternas snygga lack

Överlack

Här, under sitt namnsdagsfirande häromåret, valde kronprinsessan Victoria ett Shellac i en blå nyans.

Annons
Aruba Blue lack från Essie

Nagellack från Essie i färgen Aruba Blue. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Det är ganska ovanligt i kungliga sammanhang, men kronprinsessan Victoria har faktiskt valt svart nagellack vid några få tillfällen.

OPI:s Black Onyx (reklamlänk) innehåller inte Formaldehyd, Toulene eller DBP. Dessutom har lacken en särskild borste som gör lacken lättare att applicera.

Annons
Lack från OPI
Meghan i mörkt nagellack

Här, tidigare i år, bär Meghan ett mörkt vinrött nagellack. Cherry Chutney från OPI ger nästan en exakt likadan färg.

Cherry Chutney nagellack från OPI
Annons
Kate i röda naglar

Också Kate bär ett smakfullt rött lack på sina tånaglar. Essies vackra lack Bordeaux ger en fantastisk nyans.

Rött lack från Essie

Läs mer:

Foto: TT

Annons