Bästa produkterna: Rädda ditt skadade och torra hår

Bästa produkterna: Rädda ditt skadade och torra hår

Känns ditt hår torrt, skadat eller risigt? Hjälp finns! Här är bästa produkterna för att rädda ditt hår.

Sommar, sol och bad är på ingång. Alla tre saker som tyvärr kommer gå hårt åt vårat stackars hår. Känns det redan lite livlöst, torrt och risigt? Här är första hjälpen att sätta in!

LÄS OCKSÅ: Varmluftsborstarna som är bäst i test 2022 (länk till ELLE)

Bästa produkterna för att rädda torrt och skadat hår:

Platta rätt

HELST ska du ju undvika alla värmeverktyg, för att ditt hår ska må så bra som möjligt. Men vi vet att det är lättare sagt än gjort. I den här plattången kan du tillföra keratinvätska, vilket tillför näring och återuppbygger håret under styling. HH Simonsen Nourishing Styler, läs mer och köp här. (länk till butik)

Var inte rädd för olja

Vårdande olja som sluter fjällskiktet, tämjer friss och tillför glans. Många är rädda för att olja ska ge intrycket av fett hår, men håll dig till längderna och topparna så är det ingen fara! R+CO Bleu Optical Illusion Smoothing Oil, läs mer och köp här. (länk till butik)

Unna dig en fuktmask

Hårmask berikad med antioxidantrik arganolja och närande ingredienser som återfuktar och vårdar, samtidigt som den förbättrar hårets struktur, spänst, lyster och hanterbarhet. Låt sitta 5 minuter innan du sköljer ur. (Bonus: Doftar fantastiskt!). Moroccanoil Intense Hydrating Mask, läs mer och köp här. (länk till butik)

Slarva inte med inpackning

En koncentrerad hårinpackning som reparerar, ger glans och volym samtidigt som håret får en intensiv återfuktning. Vegansk och fri från sulfater och parabener. Låt sitta 10 minuter och skölj sedan ur. Olaplex No 8, läs mer och köp här. (länk till butik)

Joico K-Pak Reconstructing Shampoo. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Återuppbyggande

Återuppbyggande schampo för skadat hår. Utvecklad med keratin och extrakt från guavafrukt som reparerar de skadade delarna i håret. Perfekt för skadat, poröst eller kemiskt behandlat hår. Komplettera med balsam och inpackning i samma serie.

Joico K-Pak Reconstructing Conditioner, läs mer och köp här. (länk till butik)

Joico K-pak Hydrator Intense Treatment är en inpackning som verkar återuppbyggande. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Skydda från värme och sol

Värmeskydd som verkar vårdande, bevarar färgat hår och innehåller UV-skydd. Det är viktigt att ALLTID använda värmeskydd när du fönar, plattar eller lockar håret!

Uniq One All In One Hair Treatment, läs mer och köp här. (länk till butik)

Tillför glans och fukt

Leave-in-produkt som återfuktar på djupet samtidigt som den ger håret glans och stadga. En riktig hjälte för oss med frissigt hår!

R+Co Creams High Dive Moisture+Shine Créme, läs mer och köp här. (länk till butik)

Foto: TT

Mer mode och skönhet från Svensk Damtidining:

Meghans lyxoutfit – kolla in enorma prislappen!

Bästa SPF 50 för ansiktet våren och sommaren 2021 – budget och lyx

Marys lyxiga blus – här hittar du bästa budgetvarianterna

14 gånger vi sett kronprinsessan Victoria i utsläppt hår!
Slå på ljud