Beautyprodukten Meghan använder varje dag – kostar 149 kronor

Tim Rooke/REX
Meghan Markle har en beautyprodukt hon inte klarar sig utan – en tvål. Hon använder Dr. Bronners flytande tvål med lavendeldoft. Här kan du klicka hem ditt eget ex!

Tiaror, skräddarsydda, urlyxiga, designerklänningar och fantastiska resor å ena sidan. Men å andra sidan: i slutändan är kändisarna och de kungliga också vanliga människor, precis som alla vi andra. Ta Meghan Markle exempelvis, hon är inte bara diamanter och Dior. Det finns en viss skönhetsprodukt som Meghan inte kan leva utan och den är ett superfynd! Ett riktigt budgetkap med andra ord. Och ja, hon använder produkten varje dag – i duschen.

Slå på ljud

I en intervju, för några år sedan, med Beauty Banter, fick hertiginnan denna fråga:

“Vilken är din favoritprodukt när det kommer till kroppen?”

Svaret?

”Jag använder Dr. Bronners (länk till Apprl)Body Wash i lavendel. (länk till Apprl) Jag älskar lukten och den varar så länge”, slog Meghan Markle fast.

Meghan fortsatte:

”Mandeldoften är också ganska bra om du föredrar något varmt och sött. Jag byter mellan de två”.

Dr. Bronners grundades 1948 av Emanuel Bronner, tredje generationens tvålmakare från en tysk-judisk familj. Han använde etiketterna på sina ekologiska tvålar för att sprida sitt budskap att vi alla måste vara enade över religiösa och etniska gränser: ”We are All-One or None!”. Än i dag arbetar vi efter Dr. Bronners vision genom att tillverka produkter av högsta kvalitet som är socialt och miljömässigt hållbara och avsätta vinst för att hjälpa till att skapa en bättre värld. All-One!

Tvål från Dr. Bronner i doften lavendel. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Tvål från Dr. Bronner i doften mandel. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Fina modedetaljen kungligheterna älskar

Lyxiga detaljen i nya bilden på prinsessan

Kungligheternas favoritkjol är supertrendig i vår

Satsa på kungligheternas favoritkofta i vår – här hittar du den

Foto: TT