Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Betyg på kläderna! Alla Victorias outfits i Danmark

18 sep, 2019, 19:00 
AvJohanna Lejon
Victoria i Danmark
Tre dagar – fem outfits! Svensk Damtidnings Johanna Lejon har betygsatt kronprinsessans resegarderob i Danmark. Hur många kronor får varje plagg?
Annons

Kronprinsessan Victoria, och stylist Tina Törnqvist, hade verkligen höjt modenivån inför besöket hos kronprinsessan Mary och kronprins Frederik. Kanske för att Mary är en så uppskattad kunglig stilikon? Hur som helst: de kungliga resväskorna var packade med idel nya plagg! Johanna Lejon, moderedaktör, har koll på allt kronprinsessan bar.

Klänningen från Valerie

👑👑👑👑👑

Victoria i Valerie
Kronprinsessan Victoria i klänning från Valerie.

Wow så snyggt! Den här klänningen, svensk design från Valerie och gjord i återvunnen polyester och vegansk cupro (tillverkad utan animalier och i en sluten produktion där färger etc återanvänds och därmed inte riskerar att rinna ut i naturen) är verkligen klockren på kronprinsessan! Jag gillar axlarna, hur de gör klänningen lite mer rivig, lite mer 1980-talig! Ovanligt på Victoria – men så snyggt! Klackarna, från Gianvito Rossi, är pricken över i tycker jag. Och jag fullständigt ÄLSKAR väskan från Little Liffner, även om jag hellre hade sett den till Dagmar-klänningen nedan.

Annons

Klänningen från House of Dagmar

👑👑👑👑

Jag är otroligt förtjust i denna klänning, från svenska House of Dagmar, och skulle mer än gärna addera den till min höstgarderob! Jag tycker den klär henne jättebra. Snyggast skulle den dock vara utan skärpet i midjan, även om jag förstår varför hon väljer att styla den så – modellen är helt enkelt lite för flowy och minsta vindpust kan göra den otroligt osmickrande på bild. Klackarna kommer från Ralph Lauren. I vinter ser jag gärna att Victoria stylar denna med ett par höga stövlar – ursnyggt! Kanske även med en kavaj över, som Mary brukar ha.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria i Dagmar

Kappan från Andiata och klänningen från By Malene Birger

👑👑👑👑👑

Victoria
Kronprinsessan i kappa från Andiata, örhängen från Edblad, väska från Elie Saab och skor från Gianvito Rossi.
Victoria
Victoria i klänning från By Malene Birger.

Där kom den! Vad för nåt? Jo, hyllningen till Danmark och den där lekfulla danska looken! Kappan, underbar, är dock av finsk design och signerad Andiata. Denna kan komma att bli en återkommande hit i garderoben (tänk denna på Victorias namnsdag, med en mjuk polo under, i en mörkgrå kulör… SÅ fint). Klänningen från By Malene Birger är fantastisk tycker jag. Man kan se den framför sig på de danska influencer-tjejerna, då stylad med en klumpig sneaker kanske. När Victoria bär den till de beigea klackarna från Gianvito Rossi blir den förstås mer kunglig. Kuvertväskan från Elie Saab gör förstås också sitt till! Full pott! Pluspoäng för de oerhört prisvärda örhängena från Edblad. 

Annons

Klänningen från Toteme

👑👑👑👑

Victoria i Toteme

Under onsdagen bar kronprinsessan Victoria Elin Klings märke Toteme för första gången, det har jag väntat på. Jag tycker Totemes kollektioner är fyllda av plagg som borde falla Victoria på läppen (denna kappa (reklamlänk) – inte minst). Jag är dock lite förvånad att valet föll på just denna klänning, eftersom den är lite svårburen. Men den ser helrätt ut på Victoria, verkligen! Men återigen – skärpet! Jag fattar mycket väl varför det sitter där, och jag respekterar det (Tina är kanske den proffsigaste vi har i Sverige) men jag upplever att den här klänningen ska bäras just så som på modellen, lite släpigt hängande, svalt och sofistikerat. Kanske med en taxklack eller liknande. Men visst gör skärpet den betydligt mer ”prinsessig”, liksom den leopardmönstrade clutchen, från Little Liffner.

Annons
Klänning från Toteme

Kappan från Stylein

👑👑👑👑

Victoria
Kronprinsessan Victoria i kappa från Stylein.

Underbar look på Victoria! Den här oufiten skulle även funka prima på prinsessan Madeleine! Kappa från Isabella Löwengrips kollektion med Stylein för Ellos, väska från Little Liffner. De krämvita byxorna är perfekta till. Daisy-broschen från Georg Jensen, en hyllning till Margrethe, älskar jag! Den ger en ytterligare dimension till oufiten.

Kappa från Stylein

Foto: TT

Annons