Betyg på kläderna! De klädde sig bäst vecka 10 2020

I veckan bjuder vi på en lite mer speciell variant av formatet ”Veckans bäst klädda”. På vilket sätt? Genom en Kate-special!

I veckan har hertiginnan Kate och maken William varit på Irland för en flera dagar lång rundresa. Kate inledde besöket med att visa upp en helt ny frisyr! Hon har klippt av rejält på längden, ett par decimeter, och fått en mjuk härlig gardinlugg. Snyggt! Men, låt oss nu titta på kläderna hon bar (och stort tack för alla uppgifter What Kate Wore).

Hertiginnan Catherine

👑👑👑👑👑

Under besökets första dag satsade Kate på en grön kappa från Catherine Walker och en matchande grönmönstrad klänning från Alessandra Rich. Väskan kommer från L.K. Bennett och skorna från Emmy London.

Kates och Williams andra dag på Irland inleddes med ett besök på Jigsaw National Centre for Youth Mental Health. Kate bar stretchjeans, rutig blus och en kappa från Reiss (som faktiskt har hela 12 år på nacken! Kate bar den för första gången 2008).

Senare under dagen svidade Kate och och det bar av till Teagasc Research Farm. Hennes jacka kommer från Dubarry och hennes blus är från Barbour x Alexa Chung. De bruna skinnstövlarna har vi sett förr, de kommer från Penelope Chilvers.

Därefter: mottagning med Simon Coveney som värd. Och här kom en överraskning. Kate satsade på knallrosa klänning från Oscar de la Renta. Men det var ingen ny klänning, den är vintage. Ett spännande drag av Kate – men välkommet.

Och så har vi kommit fram till dag tre på resan. Kate inledde dagen i en grön klänning. Den kommer från Suzannah London. Bältet i midjan är från Sézane. Över klänningen satsade hertiginnan på en kappa från Alexander McQueen.

Senare var det dags för ett klädombyte. Det vankades nämligen sport. Kate bar jeans från Zara och stickad tröja från Really Wild.

Foto: TT