Betyg på kläderna! De klädde sig bäst vecka 14 2020

Veckans bäst klädda kungligheter

Formatet ”Veckans bäst klädda” rullar vidare. Vem har lyckats bäst, modemässigt, av de kungliga under veckan som passerat?

Ännu en märklig vecka är över (snart!). Och kungligheterna fortsätter att hålla sig inne, för det mesta. Men, låt oss nu kika på hur de har klätt sig!

Kronprinsessan Mette-Marit

👑👑👑👑

Norska kronprinsparet har haft viceomöten från Skaugum. Här syns de i kronprins Haakons arbetsrum. Mette-Marit är snyggt, men skönt, klädd i mjuk mörkblå polotröja och otroligt snyggt fönat hår. En perfekt hemmalook dessa dagar.

Haakon Mette-Marit

Nedan kan du klicka hem looken!

Polotröja Filippa K

Mörkblå polotröja från Filippa K. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Drottning Máxima

👑👑👑

Drottning Máxima har varit ute på fältet i veckan. Först i beige kostym och sedan i rutig poncho. Jag föredrar kostymlooken helt klart!

Den beigea kavajen är så rätt just nu! Och det finns mängder av snygga alternativ i butikerna. Min favorit? Denna från Filippa K (länk till Apprl). Eller denna från Arket.  (länk till Apprl)

När det kommer till ponchos då? Ja då tipsar jag om denna klassiker.  (länk till Apprl)

Prinsessan Sofia

👑👑👑

Prinsessan Sofia delar med sig av en bild från Sydafrika. Och oj vilka sommarkänslor jag fick av denna. Prinsessan är så vacker i blått. Här finns en nästan exakt likadan variant.  (länk till Apprl)

Drottning Letizia

👑👑👑

Spanska drottningen, Letizia, arbetar också via video. Men hon skippar kashmirtröjan och väljer kavaj istället. Över en enkel t-shirt. En snygg jobblook som funkar vilken dag som helst!

Letizia

Foto: TT