Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Betyg på kläderna! De klädde sig bäst vecka 17 2020

26 apr, 2020, 14:00 
AvJohanna Lejon
Maxima, Mary och Mette-Marit
Då är det dags att summera ännu en härlig kunglig modevecka! Vem har klätt sig bäst de senaste dagarna – enligt dig?
Annons

Det är mycket skrivbordsmode för de kungliga just nu – överdelar men inga underdelar. Men, vi får hålla till godo i dessa coronatider.

Hertiginnan Catherine

Såhär snygg var Kate då hon häromdagen klappade händerna för, bland andra, alla hjältar i sjukvården. Programmet Clap for our careers sändes i brittisk tv och den brittiska kungafamiljen var givetvis med och visade sitt stöd. Och ser ni hur synkade Kate och familjen är, i sina klädval? Blått för hela slanten. Bloggen What Kate Wore har avslöjat att Kates snygga klänning kommer från Ghost. Klänningen sålde givetvis slut, direkt, men det finns många liknande i butik just nu.

Kate i klänning från Ghost
Kate i klänning från Ghost.

Denna fina klänning från Saint Tropez (reklamlänk) är riktigt snygg – och lite kunglig i sitt snitt. Även denna, från härliga Ivy & Oak, (reklamlänk) är fantastisk och perfekt till sommaren.

Annons

Hertiginnan Camilla

👑👑👑

Charles och Camilla klappade också händerna häromdagen. De var dock inte färgsynkade i sin stil (även om de valt nästan likadana plagg), och mer vardagligt klädda, men jag gillar Camillas val av kläder. Enkelt och klassiskt och avslappnat.

Camilla Parker Bowles

Leonor och Sofia

👑👑👑

Klassiska och avslappnade var också Spaniens prinsessor Leonor och Sofia; Letizias och Felipes döttrar, som har läst klassikern Don Quijote (reklamlänk) högt i tv.

Leonor och Sofia

Och ser ni – även de är synkade i sitt klädval: enkla bomullsskjortor och stretchjeans.

Annons

Drottning Máxima

👑👑👑

Nederländernas drottning kämpa på från hemmakontoret. Enligt bloggen Modekonigin Máxima bär drottningen klänning från Rixo och glasögon från Tom Ford. Snyggt!

Máxima
Máxima i klänning från Tom Ford och glasögon från Rixo.
Klänning från Rixo

Kronprinsessan Mette-Marit

Mer hemmakontor! Nu på Skaugum. Såhär tjusig och vårsnygg var fina Mette-Marit häromdagen då hon och kronprins Haakon återigen samlades framför datorn för ett möte.

Annons
Mette-Marit

Kronprinsessan Mary

Bäst klädd denna vecka, från hemmakontoret, tycker jag dock att Mary är. Kul att få se henne osminkad dessutom. Mjuk kashmirtröja (reklamlänk) och guldarmband. (reklamlänk) Stilfullt och avslappnat. Och roligt att få ta del av det danska hemmakontoret.

Kronprinsessan Mary

Foto: TT, Norska kungahuset, Mary Fonden, Kensington Royal

Annons