Betyg på kläderna! De klädde sig bäst vecka 22 2020

Máxima i HM

Det uppskattade formatet ”Veckans bäst klädda kungligheter” är tillbaka. Och denna vecka är det Máxima-special. Vilken outfit gillar du bäst?

Återigen är det dags att summera den kungliga modeveckan! Och denna gång har vi ställt in siktet på EN kunglighet. Vem? Den alltid lika eleganta och färgstarka nederländska drottningen – Máxima.

Röd topp och korta byxor

👑👑👑👑

Maxima

Såhär fin var Máxima då hon besökte ön Texel häromdagen. Vad drömmigt det ser ut, inte sant! Och outfiten är fin också de, SÅ mycket Máxima. Snyggt med orange, eller rött, till solkysst ny. Pricken över i är de snygga sandaletterna i brun mocka.

Söker du också en röd blus? Denna är snyggast just nu! (länk till Arket)

Bruna sandaletter

Bruna sandaletter. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Beige blus och byxa

👑👑👑

Maxima

En annan dag häromveckan satsade Máxima på helbeige outfit. Blus från Massimo Dutti, mockajacka från Massimo Dutti och härligt flowy byxor. Tack för klädinfo Modekonigin Máxima!

Just den här beigefärgen, sand nästan, är så stilfull tycker jag. Prinsessan Madeleine är ju också väldigt förtjust i den. Filippa K (länk till Apprl) har just nu flera plagg (på rea!) i just den färgen. Kolla in en favoritmatchning via denna länk! (länk till Apprl)

Mockajackan gör klädseln lite mer spännande, vill du ha en liknande så kolla i denna.  (länk till Apprl)

Beige klänning

👑👑👑👑👑

Maxima

Min favoritoutfit på Máxima de senaste dagarna är denna. Så snygg klänning! Och svensk dessutom! H&M (länk till Apprl) kommer den från, enligt Modekonigin Máxima. Ett par liknande pumps (som kronprinsessan, ja Victoria, älskar) hittar du här! (länk till Adtraction)

Klänning HM

Klänning från H&M. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Foto: TT