Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Betyg på kläderna! De klädde sig bäst vecka 4 2020

18 jan, 2020, 09:00 
AvJohanna Lejon
Kostym – eller klänning? Vem av Europas kungligheter har klätt sig bäst under veckan som gått? Här är Svensk Damtidnings betyg.
Annons

Formatet ”Veckans bäst klädda” rullar vidare in i 2020! Vår favorit denna vecka? Kronprinsessan Victoria.

Kronprinsessan Victoria

👑👑👑👑👑

Kostym och knytblus! Kronprinsessan Victoria har verkligen hittat sin 2020-stil. Såhär har hon sett ut (med hjälp av olika kombinationer) på tre av årets fem programpunkter so far. Jag gillar looken – starkt! Kavajen och byxorna är från Dagmar (reklamlänk), bootsen är signerade Gianvito Rossi och väskan är från Valentino.

Kronprinsessan Victoria
Victoria i kostym från house of Dagmar.

Gillar du kombon? Kombinera den här kavajen (reklamlänk) med knytblusen nedan – klassiskt och snyggt!

Knytblus från Second Female. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

Hertiginnan Catherine

👑👑👑👑

Trots Storbritanniens Megxit-debacle såg Kate strålande glad ut i veckan. Kanske för att hon gör en så lysande klädkombo och kombinerar billigt med dyrt? Klänningen kommer från Zara och kappan är från McQueen (enligt bloggen What Kate Wore).

Kate i klänning från Zara.
Kate i kappa från McQueen.

Klänning från Zara. Läs mer och köp här. 

Annons

Och den gröna kappan då? Kika in denna! (reklamlänk)

Kronprinsessan Mette-Marit

👑👑👑

Norska kronprinsessan har varit ute på uppdrag iförd denna klädkombo: blå mönstrad jacka och vid vit kjol. Jag gillar VERKLIGEN kombinationen med höga mockastövlar till den vida kjolen men jag hade gärna sett en annan topp till. Kanske en sådan här tröja?

Den vida kjolen går att kombinera till allt. Bär denna (reklamlänk) till en stickad tröja och ett par snygga boots. Till sommaren kör du med en t-shirt och ett par sneakers. En vit kjol med ett tyngre fall hittar du här! (reklamlänk)

Annons

Drottning Letizia

👑👑👑

Spanska Letizia bär rött – så snyggt (och lite dramatiskt). Enligt UFO No More kommer blusen från Hugo Boss, kjolen från Carolina Herrera och de höga stövlarna från Steve Madden.

Letizia i röd blus från Hugo Boss.

Nedan finner du en liknande blus!

Drottning Máxima

👑👑👑

Nederländernas Máxima bjuder på färgfest – som så ofta! Härlig kombination. Och jag gillar ju alltid gult. Ett gult plagg (reklamlänk) är ett måste inför våren och sommaren 2020. Máximas kjol och topp kommer, enligt bloggen Modekonigin Máxima, från Natan.

Máxima
Máxima i topp och kjol från Natan.

Foto: TT

 

Annons