Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Betyg på kläderna! Det bar Victoria på Island

14 okt, 2019, 18:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria valde tema blått då hon gästade Island förra veckan. Anledningen? Det var havet som stod på agendan.
Annons

Den 10–11 oktober besökte kronprinsessan Victoria Island för att, bland annat, delta i konferensen Arctic Circle.

Kronprinsessan inledde besöket på Islands havsforskningsinstitut som har i uppdrag av den isländska regeringen att följa utvecklingen av allt levande i haven och ge råd har man ska bevara havets resurser. Havet var ett återkommande tema under besöket – och just därför valde kronprinsessan blått! Hon bar nästan uteslutande blå plagg i olika nyanser. Så otroligt smart – och snyggt!

Vi har listat alla hennes olika outfits. Du finner dem nedan. En del av plaggen har vi funnit med hjälp av bloggen The Royals and I. Andra har vi hittat själva.

Den grönblå kostymen från Rodebjer

👑👑👑

Besöket inleddes den 10 oktober. Men redan på kvällen den nionde, efter att Victoria besökt utställningen Arktis – medan isen smälter på Nordiska museet i Stockholm, flög hon till Island. Även då bar hon blått, grönblått, en pistagekulör.  Kostymen kommer från Rodebjer (reklamlänk) och vi har sett den flera gånger förr. Victorias skor var dock nya, de kommer från Ralph Lauren uppmärksammade bloggen The Royals and I.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria
Victoria i kostym från Rodebjer.

Den här kostymen är magisk tycker jag. Och Victoria klär verkligen i den. Jag skulle gärna se att hon stylade den lite mer 70-tal. Med utslaget hår och stövlar. Kanske helt utan clutchen.

Victoria
Victoria i nya bruna boots från Ralph Lauren. Credit: The Royals and I.

Den blå kostymen från Rodebjer

👑👑👑👑

Väl på Island blev det Rodebjer (reklamlänk) igen. Ännu en kostym från det svenska favoritmärket signerat Carin Rodebjer! Och ja, ännu en knytblus. Knytblusen kommer från Camilla Thulin. (reklamlänk)Båda plaggen har vi sett tidigare.

Annons
Victoria
Victoria på Island i blå kostym från Rodebjer, blus från Camilla Thulin och skor från af Klingberg. Väskan är från Lexington.

Kronprinsessan satsade dock på nya skor och accessoarer (tack till The Royals and I för den infon). Skorna kommer från af Klingberg och är i blå mocka. Hennes underbara cognacsfärgade tote bag (som tycks rymma allt!) kommer från Lexington.  (reklamlänk)

Tote bag från Lexington
Annons

Skorna förresten! Just blå mocka är SÅ snyggt tycker jag. Här hittar ni ett par supersnygga. (reklamlänk) Passar till allt! Jag är så förtjust i dessa också! (reklamlänk)

Klänningen från Dolce & Gabbana

👑👑👑👑

Därefter var det dags att svida om! Till internationell design. Från Dolce & Gabbana. Den här klänningen har några år på nacken, vi såg den för första gången 2016. Då blev den omskriven för sin prislapp. 

Jag tycker att Victoria ser så flott ut i denna blåsa. Och det är underbart kul att hon återanvänder plagg, gång på gång.

Victoria
På konferens iförd klänning från Dolce & Gabbana.

Vi måste bara snacka lite mer om Victorias snygga örhängen. Från Cravingfor. Just sådana här örhänegn, med baroquefpärlor är så heta just nu. Mina favoriter? Dessa (reklamlänk) och dessa.  (reklamlänk)

Annons
Victorias örhängen
Victoria i örhängen från Cravingfor.

Klänningen från H&M

👑👑👑👑

Victoria i klänning från HM
Victoria i klänning från H&M. Credit: The Royals and I.

Klänning från HM

Klänningen är tyvärr slutsåld. Men jag gillar verkligen denna, också från H&M och i lite samma stil.

Annons

Klänningen från Rodebjer

👑👑👑👑👑

Victoria
Victoria i klänning från Rodebjer.
Klänning från Rodebjer

Wow, wow, wow! Som jag älskar den här Rodebjerklänningen! Yara som den heter. Den har jag kollat på även till mig själv, privat! Så underbar! Full pott Victoria! Den klär kronprinsessan perfekt. Det liksom händer något när hon bär den. Outfiten blir spännande! Victorias rosa pumps kommer från Rizzo.

Annons

Klänning från Rodebjer. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Victoria i rosa kappa
Kronprinsessans rosa kappa kommer från finska Andiata. Credit: The Royals and I.

Kappan, den rosa hon bär ovanpå, kommer från finska Andiata, Den såg vi för första gången i Danmark.

Klänningen från Zadig & Voltaire

👑👑👑

Victoria
Kronprinsessan Victoria i Zadig & Voltaire.

Resans sista outfit! En klänning från Zadig & Voltaire som också har något år på nacken. Hållbart! Jag är dock inte särskilt förtjust i detta mönster, men klänningen är snygg i modellen – och den klär kronprinsessan Victoria.

Foto: TT

Annons