Bilden avslöjar Victorias förändring

Victoria

Ingen rast och ingen ro i kronprinsessparets hemmakontor. Vi vet vad Victoria och Daniel haft för sig sedan sist – och vad kronprinsessan haft på sig!

Kronprinsessparet har späckade dagar i hemmakontoret på Haga Slott. Här är lite av vad de sysslat med sedan sist…

Tisdagen den 14 april deltog kronprinsessparet i ett digitalt möte från Haga slott med Business Sweden för att få information om pandemins effekter på världsekonomin samt svensk export.

Victoria och Daniel på Haga slott

Möte med Business Sweden.

Dagen efter, onsdagen den 15 april, deltog kronprinsessan och prins Daniel i ett digitalt möte med Statens skolverk för att få information om hur skolorna arbetar med distans- och fjärrundervisning med anledning av covid-19-pandemin.

Victoria och Daniel i videomöte

Kronprinsessparet i möte med Skolverket.

Senare samma dag var det dags för ännu fler möten: ett med Svenska Institutet och ett med professor Lars Trägårdh för att få aktuell information med anledning av covid-19-pandemin.

Kronprinsessan Victoria på Haga

Ser ni förresten på understa bilden, att kronprinsessparet dricker sitt te i sina bröllopsseriekoppar, från Rörstrand? Servisen som togs fram till kronprinsessparets bröllop 2010. Lite gulligt!

Och låt oss fortsätta fokusera på lite yta! Kronprinsessan håller modefanan högt även i hemmakontoret. De två sista fotona är tagna samma dag, men kronprinsessan har hunnit svida om till och med. Från en blå blus till en rosa, med kavaj över. Förändring piggar upp! Det är annat än alla leggings (reklamlänk från Apprl) så många andra svenskar arbetar i.

Gillar du plaggen kronprinsessan Victoria har på sig? Nedan har vi plockat ut ett flertal liknande.

Knytblus från Gant

Knytblus från Gant. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Blus från Arket

Blå blus från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Rosa blus

Blus i rosa från Arket. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Rosa kavaj

Rosa kavaj från Ivy & Oak. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Foto: Kungliga Hovstaterna