Bilderna visar Victorias smarta skönhetsknep

Victoria med håret i knut

Kronprinsessan har de senaste året funnit sin signaturlook: den höga strama knuten. Vi tipsar om hur du gör den – på samma enkla sätt som Victoria.

Fredagen den 24 april deltog kronprinsessan Victoria på webbinariet Lagring av koldioxid för att minska utsläppen anordnat av Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS).

Under det digitala seminariet samtalade en panel om att lagring av koldioxid kan bli ett viktigt bidrag till minskade koldioxidutsläpp, samt vad som skulle krävas för att tekniken ska slå igenom i Sverige.

Veckan efter, onsdagen den 29 april, höll kronprinsessan och prins Daniel ett digitalt möte med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson och statsepidemiolog Anders Tegnell.

Victoria på Haga slott

Victoria under webbinariet ”Lagring av koldioxid för att minska utsläppen” anordnat av Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS).

Kronprinsessparet inledde mötet med att framföra sin uppskattning och tacka för det arbete Folkhälsomyndighetens personal utför med anledning av covid-19-pandemin.

Generaldirektör Johan Carlson och statsepidemiolog Anders Tegnell gav därefter en orientering om den senaste utvecklingen kring smittspridningen i landet.

Mötena ägde rum i hemmakontoret på Haga slott, framför datorn, där Victoria under coronapandemin arbetar.

Under båda videomöte var kronprinsessan Victoria elegant klädd, i kavaj och blus. På ett av fotona som hovet skickade ut syns det även att kronprinsessan har sina bekväma mockaklackar på fötterna.

Victoria och Daniel på Haga Slott

Under mötet med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson och statsepidemiolog Anders Tegnell.

Och ser ni! Victoria bär signaturfrisyren: knuten. Under åren har ju knuten kommit att bli hennes absoluta favoritfrisyr. Hon bär den stram, ganska högt upp på bakhuvudet. Och hon gör den oftast själv, det har hon lärt sig med tiden.

Men, hur går hon då till väga när hon gör den? Vi vet!

  1. Kamma (reklamlänk från Apprl) håret och gör en enkel hästsvans, fäst med en snodd.  (reklamlänk från Apprl)
  2. Tupera med en tuperingsborste.  (reklamlänk från Apprl)
  3. Fäst med nålar. (reklamlänk från Apprl)
  4. Spreja med en bra hårsprej. (reklamlänk från Apprl)
  5. Klart!

Gillar du förresten Victorias grå kavaj (så snygg att matcha med exempelvis något rosa!)? Nedan tipsar vi om en liknande – som dessutom är på rea just nu.

Kavaj

Kavaj från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT, Kungliga hovstaterna