Black Friday! Kungliga klänningar att hålla koll på

kungliga klänningar black friday

Victorias och Sofias har några riktiga pärlor i den kungliga garderober. Här är fem klänningar att hålla koll på under Black Friday-rean!

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia älskar färgglada klänningar – och svensk design! Nu nalkas den stora readagen, Black Friday, och flera kungliga klänningar är värda att hålla koll på.

kronprinsessan victoria klänning rodebjer black friday

Ett märke, som Victoria älskar, är Rodebjer (reklamlänk från Adtraction). Den gotländska designerns påhittiga mönster är en riktig favorit. Två av kronprinsessans Rodebjer-klänningar finns just nu på Åhléns hemsida. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)Första gången vi såg Victoria i den vackra klänningen var i Vietnam i våras.

Victoria och Sofia älskar svensk design

Den andra favoritklänningen från Rodebjer heter Yara (reklamlänk från Adtraction) och är riktigt häftig i modellen.

Victoria i Rodebjer-klänningen Yara rea Black Friday

Den här silkedrömmen såg vi, för första gången, på Island och just nu kan man alltså klicka hem den på Åhléns. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

by malina klänning black friday victoria

Den här klänningen som Victoria bar under prins Oscars dop kommer från By Malina. Klänningen heter “Flower Emily” och på By Malinas hemsida finns den just nu i svart. Perfekt för glöggminglet eller nyårsfesten! Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

victorias klänning by malina black friday

Prinsessan Sofia är också mån om att lyfta svenska designers och varumärke. Hennes prickiga klänningen från svenska & Other Stories har blivit väldigt uppmärksammad. Den är både kungligt ståtlig och lekfull i modellen.

Den här specifika modellen är dock slut i lager men det finns en liknande klänning, där prickarna är gröna istället för vita. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Sofia har även en faiblesse för Ida Sjöstedt. Den svenska designern som skapade hennes fantastisk brudklänning, år 2015. Bara häromveckan såg vi henne i en svart festklänning. Läs mer och köp här.

Foto: TT