Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Boosta huden med fukt! 6 ansiktsoljor som gör jobbet

31 jan, 2020, 09:00 
AvSara Lund
Ansiktsolja
Hur fungerar egentligen en ansiktsolja och hur vet man vilken man ska välja? Här tipsar vi om några favoriter i beautyhyllan just nu – som alla bidrar till en extra fuktboost i vinter.
Annons

Under vinterhalvåret är det flera av oss som gärna vill ge kroppen en rejäl fuktboost – både ansiktet, håret, naglarna och kanske hela kroppen kan känns ovanlig torr och fnasig. Men det finns hjälp att få och om det är just ansiktet du vill boosta lite extra så kan en ansiktsolja vara ett bra alternativ för dig.

Ansiktsolja är nämligen perfekt för dig som redan har en hudvårdsrutin men vill tillföra lite extra fukt, då du lätt kan ta några droppar av oljan och blanda den med din vardagliga dag- eller nattkräm. Du kan välja att bara ta oljan på utsatta områden eller i hela ansiktet, det gäller att känna efter själv vad som fungerar för just dig.

Här kan du köpa ansiktsolja för torr hy

1. För dig med mycket torr hy

Ansiktsolja från Björk & Berries

Ansiktsolja från Björk & Berries som ska ge huden fukt, näring och lyster. Använd 1-2 droppar direkt på huden eller i kombination med din vardagliga dag- eller nattkräm. Oljan är till för dig med torr eller väldigt torr hy. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

2. För dig som gillar när det doftar gott

Ansiktsolja Nutri Oil från Loreal

Ansiktsolja från Loreal Paris med aromatisk doft och ingredienser som lavendel, rosmarin, jojoba och stenros. Oljan ska återfukta huden och samtidigt ge den lyster. ANNONS Här kan du köpa den.

3. För dig som vill boosta med C-vitamin

Ansiktsolja från Milani

Ansiktsolja från Milani för dig som vill boosta din hy med C-vitamin. Oljan återfuktar och ger dig lyster – och är utformad för att förbereda din hy för din eventuella makeup-rutin. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

4. För dig med stressad eller torr hy

Cicamed ansiktsolja intense repair facial oil

Ansiktsolja som är rik på vitaminer, mineraler och fettsyror som ska stärka huden. Perfekt för dig som har en stressad eller torr hy. För extra effekt så kan den med fördel användas tillsammans med din dag- eller nattkräm. ANNONS Här kan du köpa den. 

5. För dig med mogen hy

Eucerin ansiktsolja elasticity + filler

Ansiktsolja från Eucerin för mogen hy som stärker huden och gör den mer elastisk och slätare. Använd före din dag- eller nattkräm – eller blanda i några droppar i din vardagliga hudvårdsrutin. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

6. För dig som gillar budgetfavoriter

Aco ansiktsolja renewing face oil

En budgetfavorit! ACOs egna ansiktsolja återfuktar och ger samtidigt huden lyster. Går bra att använda direkt i ansiktet eller att blanda med din dag- eller nattkräm. ANNONS Här kan du köpa den.

Brun utan sol-droppar för ansiktet

Vill du boosta ditt ansikte med lite lyster och färg så kan brun utan sol-dropparna också vara ett alternativ. Du tar 1-2 droppar och blandar med din dag- eller nattkräm (eller din nya ansiktsolja för den delen) och smörjer sedan in ansiktet. Dropparna ger ett naturligt resultat samtidigt som de återfuktar – perfekt!

Annons
Ansiktsolja med brun utan sol från Tan Luxe

Self Tan Drops från Tan-Luxe. ANNONS Här kan du köpa dem.

Kicks gradual tan drop

Self Tan Drops från Kicks Beauty. ANNONS Här kan du köpa dem.

Annons
Self tan drops från Löwengrip

Self Tan Drop från Löwengrip. ANNONS Här kan du köpa dem.

Annons