Boosta huden under natten – 5 populära krämer att investera i

En bra nattkräm

Under natten är huden som mest mottaglig för att repareras, därför kan det vara värt att ta tillvara på det. Här har vi samlat 5 krämer som verkar under natten och lämnar din hud återfuktad och med mer lyster.

Oavsett om det är mitt i vintern eller under sommartid kan en nattkräm verkligen vara räddaren i nöden när det behövs. Se till att investera i ett alternativ som hjälper just din hy på traven och tänk på att det finns en hel del olika alternativ som är anpassade för olika hudtyper på marknaden.

Rätt kräm som passar just dig kan till exempel hjälpa till att återfukta, reducera fina linjer och tillföra lyster till huden – hur bra? Och det bästa? krämen jobbar under natten så att du kan njuta av din skönhetssömn i lugn och ro.

Därför bör du använda en nattkräm

Mycket händer under natten, det är då vi vilar upp kroppen, samlar energi och återhämtar oss efter en lång arbetsdag. Men det är inte bara kroppen i sin helhet som behöver en god natts sömn. Även ett av kroppens största organ, huden, är beroende av sin vila.

Det är nämligen under natten huden har som bäst chans att återhämta sig och ta till sig av alla aktiva ämnen i olika krämer. Därför bör du investera i en créme som kan göra jobbet åt dig medan du vilar upp krafterna.

Scrolla ner för att ta del av fem populära nattkrämer som finns i butik just nu. Vilka blir dina nya favoriter?

Återfuktande nattkräm som ska ugna och boosta huden från Indy Beauty

Vegansk med återfuktande egenskaper och ingredienser som ska lugna huden, från Indy Beauty. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Nattkräm med återfuktande egenskaper

Återfuktande kräm som ska tillföra näring till huden under natten, från L’Oréal Paris. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Nattkräm med anti-age egenskaper

Nattkräm med anti-age egenskaper som ska minska uppkomsten av oönskade fina linjer, från Clarins. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Anti-age nattcréme från Filorga

Utslätande och uppstramande nattkräm som ska bidra med lyster till huden, från Filorga. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Återfuktande nattkräm från Biotherm som innehåller anti-age

Återfuktande nattkräm som ska reducera uppkomsten av fina linjer och lämna huden med lyster, från Biotherm. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Foto: TT