Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vinterns bästa röda läppstift – se våra favoriter

02 nov, 2020, 07:00 
Johanna Lejon
Rött är alltid lika rätt! Satsa på ett rött läppstift i höst och vintern. Vi har plockat ut de allra finaste – och bästa!
Annons

”Man kan inte förneka att det röda läppstiftet är skönhetsvärldens motsvarighet till modevärldens ”lilla svarta”. Det röda läppstiftet är den lysande stjärnan i makeupgarderoben och julen är därför den perfekta tiden att lyfta fram den klassiska looken.”

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 44?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 44?

Så skriver ELLE om det röda läppstiftet – klassikern i sminkväskan. Det röda läppstiftet går aldrig ur tiden. Det är lika klassiskt – och aktuellt – i dag som för 50 år sedan.

Men, vilka röda läppstift är egentligen bäst? Vi har plockat ut några favoriter.

Clarins, Joli Rouge Lacquer. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Texturen är krämig, smältande och smidig. Den ger extra njutning tack vare sin superlätta film som slätar ut och mjukgör läpparna och ger en känsla av total komfort. Läpparna är skyddade och får näring på djupet. Snabb och precis applicering tack vare att sticket är lutande.

Shiseido, Visionairy Gel Lipstick. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ett lyxigt läppstift med en innovativ teknik där formulan innehåller 20 procent vatten – för ett läppstift som lätt appliceras med ett glid och ger ett jämnt och heltäckande resultat.

Annons

Gucci, Rouge à Lèvres Satin Limited Edition, 512. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Alessandro Michele har specialutvecklat dessa stift vars nyanser är inspirerade av filmstjärnorna från Hollywoods gyllene era vars läppar uttryckte sensualism, charm och inflytande. Med krämig sammansättning och intensiv färg ger Rouge à Lèvres Satin-läppstiftet en perfekt finish som håller länge. Den lätta formulan gör dina läppar mjuka och behagliga.

Make Up Store, Matte Liquid Lipstick Cherry. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Ett krämigt flytande läppstift med en mjuk matt finish. Lätt att applicera och sitter hela dagen utan att bli torrt eller spricka på läpparna.

Yves Saint Laurent, Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Läppstift. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ger en fyllig och exklusiv färg med matt eller satinfinish. Med ett enda tag sveper du in dina läppar i en lyxig, rikligt pigmenterad färg som dessutom återfuktar intensivt och vårdar läpparna med antioxidanter.

Annons

Lancome, L'Absolu Rouge Limited Edition Lipstick. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Krämigt och exklusivt! Denna unika limited edition-kollektion med läppfärger har producerats i Frankrike och är en hyllning till franskt hantverk.

Jane Iredale, Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Upptäck Triple Luxes fyllliga och krämiga läppstift. Finns i en mängd djupa och ljuvliga nyanser som ger den perfekta färgen och texturen för alla tillfällen. “Triple” -formulan är hållbar, naturlig och återfuktande.

Estee Lauder, Pure Color Envy Rebellious Rose. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Superkrämiga, smidiga att applicera, ger jämn täckning. Sensuellt mjuka och smidiga, lyxigt behagliga. Håller i 6 timmar.Läppstiftet är framtaget för att följa formen på dina läppar.

Annons

Gucci, Rouge à Lèvres Voile Sheer. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Rouge à Lèvres Voile Sheer är ett läppstift med en lätt, glansig formula som ger läpparna färg, lyster, återfuktning och komfort. I den knalliga, sprudlade färgpaletten finns det 18 nyanser.

Mer beauty hos Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons