By Malinas skidkollektion

By Malina släpper sin första skidkollektion – Se plaggen här

Med inspiration från den alpina stilen i St Moriz och Aspen presenterar nu By Malina sin första skidkollektion för säsongens skidåkning. En capsule kollektion för dagar i backen och afterskin – se plaggen här!

Nu släpper By Malina sin första skidkollektion inspirerad av den glamourösa alpstilen i St Moriz och Aspen. De har tagit fram en skidgarderob med influenser från 60- och 70-talet med mörkblått som bas med röda och vita detaljer på varje plagg, samt en mössa i fuskpäls. Kombinerat med funktionella klassiska silhuetter så är kläderna skapade i polyester som är både vattenresistenta och andas. Kollektionen andas både funktionell och moderiktig – allt för den perfekta skidgarderoben.

By Malina skidkollektion 2022

Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL KOLLEKTIONEN! (länk till butik)

En capsule kollektion för skidresan till alperna eller i de svenska backarna. Kollektionen kommer finnas till försäljning online och i butik från den 16 december 2021.

By Malina skidkollektion: Puffjacka

En puffjacka med retro-inspiration i blått med röda detaljer. Den har en avtagbar huva som enkelt tas av. Matcha den med skidbyxorna för en komplett look. Jackan finns att köpa här (länk till butik).

By Malinas skidkollektion, puffjacka

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

BY MALINA SKIDKOLLEKTION: Skidbyxor

Skidbyxor som går i samma retrokänsla i blått med röda och vita detaljer. Byxbenen är utsvängda och byxan är i hög modell. Termobyxorna finns att köpa här (länk till butik).

By Malina skidkollektion skidbyxor

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

By Malina skidkollektion: Underställ

Ett matchande underställ i samma retrokänsla i mörkblått, med röda och vita detaljer. Tröjan finns här (länk till butik) och byxorna hittar du här (länk till butik).

By Malina skidkollektion underställ

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

By Malina skidkollektion: Mössa

En varm mössa i polyester som täcker öronen och håller dig varm i skidbacken och afterskin. Du hittar mössan här (länk till butik).

By Malina skidkollektion mössa

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

By Malinas skidkollektion: Puffväst

En chic puffväst i mörkblått med röda och vita detaljer, matchas till skidbyxorna eller separat. Västen finns att köpa här (länk till butik).

By Malinas skidkollektion puffväst

Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

Läs mer: Här hittar du årets finaste underställ!

7 udda sätt att fira nyår på runt om i världen
0:52

Efter reklamen: 7 udda sätt att fira nyår på runt om i världen

(0:52)

Slå på ljud