By Malina släpper ny loungewear-kollektion – kolla in våra favoritplagg

By Malina släpper en ny kollektion med fokus på bekvämlighet och mångsidighet. Spana in våra favoritplagg här!

Vi tillbringar mer tid i vår hem än kanske någonsin tidigare. Och vi är nog många som har lite svårt att hitta balansen mellan bekväm och välklädd.

Just det har By Malina valt att ta fasta på med sin nya kollektion. The Everywear Collection, som du hittar i sin helhet här, (länk till Apprl) ska bestå av säsonglösa plagg som du kan ha i din garderob länge – och som passar för alla tillfällen.

– Vi gör just nu alla rum för fler plagg i garderoben som är bekväma för att ha hemma, men som du även kan ha på en plats du drömmer om, skriver By Malina.

Plaggen i loungewear-kollektionen är gjorda i ett mjukt Terry-material, och har en sammetsliknande känsla. Allt i färgkombinationerna mörkblått, olivgrönt och vitt.

Tanken är att kläderna ska vara lätta att klä upp tillsammans med plagg du redan har i din garderob. Jeans, kostymbyxor, eller varför inte bära dem under en blazer?

Kollektionen släpps fredagen den 26 mars, online och i butik. Vill du kika på alla plagg hittar du dem här! (länk till Apprl)

Kolla in våra favoritplagg här:

Tröja från By Malina, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Byxor från By Malina, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Kimono från By Malina, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Huvtröja från By Malina, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Shorts från By Malina, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Hatt från By Malina, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Hela kollektionen hittar du här! (länk till Apprl)