Chans att fynda! 7 lyxiga skönhetskalendrar som är på rea

Passa på att fynda en adventskalender innan året är slut! Det finns fortfarande några kvar – och du har dessutom chansen att göra riktigt bra reakap.

Om du trodde det var för sent att klicka hem en adventskalender för 2019 bara för att dopparedagen endast är några få dagar bort, trodde du fel. Tvärtom kan du faktiskt göra riktigt bra fynd just nu! Ja, för även om mycket i butikerna har hunnit ta slut vid det här laget (de har ju gått och blivit så otroligt populära, skönhetskalendrarna), så finns det fortfarande några guldkorn kvar. Det bästa? De som är kvar är dessutom nedsatta i pris.

Du hör ju. Har du ännu inte klickat hem en kalender, innehållandes 24 överraskningar för skönhetsjunkien, är det hög tid nu. Från lyxiga lådor med nagellack till varianter fyllda med serum och ansiktsmasker – vi listar sju favoriter på rea.

Lyxiga adventskalendrar med skönhetsprodukter

Adventskalender med skönhet från Essie


1. Essies adventskalender med 24 olika nagelleack bakom luckorna. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Adventskalender med skönhetsprodukter till 2019


2. L’Occitanes adventskalender med produkter för ansikte kropp och hår, plus produkter till badet. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Adventskalender med skönhetsprodukter till 2019


3. L’Occitanes Magic Calendar innehåller 24 olika överraskningar för den skönhetsintresserade. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Skönhetskalender till julen 2019 från Decleor


4. Decleors adventskalender innehåller serum, dagkräm, ansiktsmask och 21 andra skönhetsprodukter. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Adventskalender med skönhet till 2019 från Bareminerals


5. Bareminerals adventskalender med 24 olika smink- och hudvårdsprodukter. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Adventskalender med skönhet från Kicks


6. Kicks egen adventskalender med smink- och skönhetsprodukter för ansikte och hår. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Adventskalender med skönhet från Babor till 2019


7. Babors adventskalender med 24 ampuller för hyn. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)