Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därifrån kommer Meghans exklusiva klänning – och här hittar du den!

30 jul, 2019, 11:00 
Ellen Myrgård Lindén
meghan markle vogue gucci
Meghans senaste klänning är både trendig och kungligt elegant.
Annons

Meghan har fått äran att vara gästredaktör i Vogues berömda septembernummer och nyligen fick vi se några bilder som visar hur det såg ut när hertiginnan var med och utformade tidningen. Meghan har nämligen inte bara varit med och bollat idéer hon har även haft stor delaktighet i såväl innehöll som designval. Ett arbete hon givetvis utförde med stil.

Meghan valde klänning från Gucci

Klänningen som hertiginnan bär på den svartvita bilden kommer från italienska Gucci (reklamlänk). Det är vintage-inspirerad tweedklänning med en stor rosett på bröstet. Både kungligt proper, chic och trendig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
meghan markle gucci klänning vogue

Gucci-klänningen har en imponerande prislapp och finns att köpa hos MyTeresa. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Hertiginnan av Sussex dessutom valt att sätta den svenska miljöaktivisten Greta Thunberg på omslaget. Läs mer om det här!

Foto: TT

Annons