Därifrån kommer Sofias vita teddyjacka

Sofia i vit teddykappa
Prinsessan Sofia har kittat upp garderoben inför hösten och vintern. Läs mer om hennes snygga vita teddyjacka!
Annons

Måndagen den 7 oktober fattade kungen ett beslut om vilka av kungafamiljens medlemmar som ska tillhöra Det Kungliga Huset. Syftet med beslutet är att tydliggöra statschefens uppdrag som företrädare för Sverige och avgränsa den krets av medlemmar av kungafamiljen som ska förväntas ha offentliga åtaganden på kungens uppdrag. Det är kungen och kronprinsessan som, tillsammans med drottningen och prins Daniel, är Sveriges främsta representanter inom landet och gentemot andra stater. När prinsessan Estelle nått vuxen ålder väntas även hon företräda landet.

Sofia och Carl Philip kommenterar kungens beslut

På sitt Instagramkonto kommenterade prinsparet, Carl Philip och Sofia, kungens beslut. De skrev:

Annons

”Idag meddelade Kungen beslutet att våra barn inte längre har ställningen Kungliga Högheter. Vi ser detta som positivt då Alexander och Gabriel kommer att ha friare valmöjligheter i livet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De kommer att behålla sina prinstitlar och sina hertigdömen, Södermanland och Dalarna, vilket vi värdesätter och är stolta över. Vår familj har starka kopplingar till båda landskapen och vi behåller vårt engagemang där.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi kommer att ha fortsatt fokus på våra hjärtefrågor och engagemang. Vi kommer också att fortsätta att stödja Kungen och Kronprinsessan – vår blivande statschef – och delta i Kungahusets verksamhet på det sätt man önskar.”

Annons

Det bar prinsessan Sofia på nya bilden

På fotot till texten poserar prinsen och prinsessan med sina småprinsar i de röda och orangefärgade höstlöven. Svensk Damtidning kunde, redan i går, berätta att Sofia bär en underbart varm och skön teddykappa i vitt med bruna detaljer. Jacka kommer från det svenska märket Stand (reklamlänk via Apprl) . Just teddyjackan är helrätt i höst och vinter – varm och trendig på samma gång! En oslagbar kombination!

Annons

Jacka från Stand

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Därifrån kommer Sofias vita teddyjacka”

 1. josefin skriver: 8 oktober, 2019

  Vit jacka i syntetmaterial i skogen med 2 smàbarn, ja ja. Inga ekonomiska betänkligheter, inga miljöbetänkligheter och inga skötsel/persedelvàrdsbetänkligheter. Endast ett gott liv.


 2. bettan skriver: 8 oktober, 2019

  Besparingar var det. Kortvarigt, inte så allvarligt.


 3. charlotte skriver: 8 oktober, 2019

  Sportig och snygg jacka på Sofia!


 4. ingalisa skriver: 9 oktober, 2019

  Jackan ser ut som en gammal “lottapäls” om någon kommer ihåg den.


 5. Leo skriver: 14 oktober, 2019

  Det verkar som att vara ”prinsessa” idag, innebär bara att visa upp nya kläder!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar