Det bar Andrea Brodin på sin möhippa

Andrea Brodin ska gifta sig med sin Cedric Notz. Och i helgen var det dags för möhippa för Andrea. Svensk Damtidning vet vad den blivande bruden hade på sig.

Kronprinsessan Victorias och prinsessan Madeleines nära vän Andrea Engsäll ska gifta sig!

Andrea, som är influencer och, bland annat driver en inredningsblogg hos ELLE Decoration, är, sedan flera år tillbaka ett par med Chris O’Neills bästa vän, Cedric Notz. Tilsammans har de en liten dottern, Isabella, snart fyra år. Andrea och Cedric möttes, givetvis, tack vare Madeleine och Chris.

Andrea har också två äldre barn, Diana, vars gudmor är kronprinsessan Victoria, och Ivar, från äktenskapet med Niclas Engsäll.

Andrea Brodin

Andrea Brodin med blivande maken, Cedric Notz.

Men snart är det alltså dags för bröllop nummer två. Och i helgen hade Andrea Brodin möhippa. På sin blogg berättar hon mer.

”Det var bara att kasta ihop en väska, hoppa in i den väntande bilen och så mot destination okänd. Första stoppet var Grand hotels spa där jag fick ”välbehövlig ensamtid” som mina kära vänner uttryckte det”, skriver Andrea och fortsätter:

”90 minuters massage och som en ny människa bar det vidare mot ny okänd destination där mina tjejkompisar mötte upp för vidare färd ut på vattnet. Sommarkvällen var så varm, helt otroligt!”

På dagen bar Andrea Brodin en vacker grön klänning som har några år på nacken. Men på kvällen svidade hon om till en ny blåsa. Andrea stylades av nära vännen Emilia de Poret och bar en klänning från Malin Ek Andréns svenska märke By Malina.

Klänning från By Malina

Klänningen finner du här – och där kan du även kolla in prislappen. (länk till Apprl)

Faye dress från By Malina

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Andrea matchade klänningen med ett par snygga klackar från A Pair.

Foto: TT