Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det bär gästerna på kungens Nobelmiddag 2019

11 dec, 2019, 20:54 
AvJohanna Lejon
Bäst klädda på kungens Nobelmiddag
Vi vet mer om gästernas kläder på kungens middag för Nobelpristagarna 2019. Dessutom sätter vi betyg! Vem klädde sig egentligen bäst?
Annons

Och ja, låt oss återigen understryka att vi fokuserar på kvinnornas kläder. Tack vare de vackra konstverk som de ju faktiskt bär. Frack-recensionerna får stå tillbaka – till förmån för couturen.

Drottning Silvia

👑👑👑👑

Drottningen bär blått från favoritdesignern Georg et Arend, enligt modetwittraren HeavenLM. Hennes pumps kommer från Manolo Blahnik. Otroligt kul att drottningen verkligen visar att honåtranvänder, för ja, den här vackra blåsan har vi sett förr. Den är otroligt snygg och klär Silvia perfekt.

Silvia på kungens middag 2019

Kronprinsessan Victoria

👑👑👑👑👑

Wow, wow, wow! Knyt i halsen, voluminösa armar och så klarrött. Jag älskar allt med denna blåsa, som jag misstänker är från Pär Engsheden. Så vacker och drottninglik. Och knytbluspartiet känns onekligen som en hyllning till Sara Danius, inte sant?

Annons
Victoria

Prinsessan Madeleine

👑👑👑👑

Madeleine i svensk design! Så kul. Från Madde-favoriten Ida Sjöstedt. Vilket otroligt hantverk. Jag är superförtjust i fägen på klänningen, sådär ljust klappgrötslila. Och modellen klär prinsessan perfekt.

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Sofia

👑👑👑👑

Prinsessan Sofia kör också på svenskt, kvällen till ära! Hennes otroliga klänning är från Ida Lanto. Och SOM jag gillar blommorna. Att de liksom står ut från klänningen, som på en blomsteräng. Jag gillar även den höga halsen, släpet och den ljust, ljust rosa kulören. Snyggt!

Annons
Prinsessan Sofia

Anna Ekström

👑👑👑👑👑

Sveriges utbildningsminister väljer att återanvända en gammal klänning från Nobel, den röda magnifika hon bar på Nobel 2017. Designad av Charlott Axenström och sydd av Larissa Ibrahim. Jag älskar den varma röda färgen. Så julig och härligt glammig!

Anna Ekström

Magdalena Andersson

👑👑👑👑👑

Finansminister Magdalena Andersson går verkligen från klarhet till klarhet på Nobelfestligheterna 2019. Wow säger jag bara. Först den röda i går och så nu – en underbar sammetsklänning i plommon. HUR snyggt som helst! Så fin modell på klänningen och så flott väska till. Full pott!

Annons
Magdalena Andersson

Kristina Lugn

👑👑👑👑

Här kan vi snacka om återbruk! Akademiens Kristina Lugn bär samma klänning som i går under Nobelbanketten. Ja, varför slopa ett säkert kort? Klänningen, mörkt grön, är supersnygg. Och den lilla glitterjackan är onekligen pricken över i.

Kristina Lugn

Maria Lilja

👑👑👑👑

Lars Heikensten, ordförande i Nobelstiftelsen, kom med hustrun Maria Lilja. Maria fortsätter på 2019 års Nobeltrend nummer 1: svart. Här i en klänning med vita inslag, i form av spetsar. Snyggt med den matchande lilla jackan till. Det blir liksom så sammansatt och chict.

Maria Lilja

Helena Norlén

👑👑👑👑

Riksdagens talman Andreas Norlén med makan Helena Norlén. Och ja, nog gillar man den här outfiten alltid. Snyggt med det svarta mot det rosa och mintgröna. Jag gillar även slitsen. Men ALLRA mest förtjust är jag i väskan. Den lyfter allt.

Helena Norlen

Foto: TT

Annons