Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det bar kronprinsessan under besöket på Fryshuset

22 feb, 2019, 18:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria besöker Fryshuset
Kostym – och en ny väska. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon vet mer om kronprinsessan Victorias senaste outfit!
Annons

Torsdagen den 21 februari besökte kronprinsessparet, Victoria och Daniel, Fryshuset för att få en uppdatering om Fryshusets verksamhet.

Fryshuset är, som bekant, en ideell internationell organisation som är religiöst och politiskt obunden. På Fryshuset har unga möjligheter att utöva sina passioner, skapa och delta i ungdomsdrivna aktiviteter, utbildningar och arbete.

Vid ankomsten togs kronprinsessparet emot av Johan Oljequist, VD, Anja Frey, chef för Fryshuset i Stockholm och Martin Dworén, seniorkonsult. I Fryshusets foajé fick kronprinsessan Victoria och prins Daniel se en dansuppvisning av grundskoleelever och möjlighet att samtala med några av ungdomarna.

Det bar kronprinsessan Victoria under besöket på Fryshuset

Kronprinsessans väska från By Malene Birger
Kronprinsessan Victorias nya väska – dansk design.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under besöket bar kronprinsessan Victoria en kostym, vit knytblus, skor från Gianvito Rossi (reklamlänk) och en ny väska från danska märket By Malene Birger.  (reklamlänk)Kronprinsessan toppade oufiten med ett par örhängen från svenska Maria Nilsdotter, som i januari korades till Årets accessoardesigner på ELLE-galan.

Annons
Kronprinsessan Victoria på väg mot Fryshuset
Kronprinsessan Victoria stiger ur bilen på väg in i Fryshuset.

Klicka hem kronprinsessans kläder

Väska

Väska från By Malene Birger. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Blus från Gant
Annons
Kavaj från Filippa K
Byxa från Filippa K
Boots från Gianvito Rossi

Skor från Gianvito Rossi. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons