Det bar kronprinsessan Victoria i Sälen – klicka hem plaggen!

Det bar kronprinsessan Victoria i Sälen – klicka hem plaggen!

I helgen hölls Folk och Försvars Rikskonferens på Högfjällshotellet i Sälen. Kronprinsessan Victoria var på plats. Svensk Damtidning vet vad hon bar under Sälen-vistelsen.

I en blå dunjacka av lite längre modell, och med bekväma, varma, skor på fötterna anlände kronprinsessan Victoria till Sälen där Folk och Försvar i dagarna höll sin årliga Rikskonferens. Kung Carl XVI Gustaf var också på plats.

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon vet varifrån kronprinsessan Victorias kläder kommer. Kronprinsessan mysiga skor är från märket Inuikii (länk till butik). Skon är tidlös i stilen och har ett foder i lammskinn. Inuikii-skon har även en mönstrad gummisula som är kraftig och isolerar från markens kyla. Perfekta vinterskor för en kronprinsessa som inte vill halka, med andra ord.

Victoria i blå dunjacka.

Kronprinsessan i blå dunkappa.

Klackar med perfekt höjd

Under dunkappan bar kronprinsessan Victoria en koboltblå kavaj från svenska märket Rodebjer, skapat av Carin Rodebjer. Vi har sett kavajen tidigare, den går under namnet Zoe Blazer men finns tyvärr inte längre i butik. Här kan du dock klicka hem en liknande. (länk till butik)

Victoria i kavaj från Rodebjer

Kornprinsessan Victoria i blå kavaj från Rodebjer.

Victorias höga klackar, som hon senare bytte om till, kommer från Af Klingberg och har några år på nacken vid det här laget. De används dock flitigt fortfarande. Klacken är bekväm och i perfekt höjd, här hittar du ett par snarlika. (länk till butik)

Det rymmer Victorias handväska

Kronprinsessans väska är signerad Christina Christersdotter och rymmer både viktiga mappar, skrivblock, pennor och läppglans. Filippa K gör en liknande i en underbar kulör. (länk till butik)

Smyckena, de stora i silver, som kronprinsessan bär kommer från Linda Fallenius och går under namnet Orkidé. Orkidén symboliserar kärlek, skönhet, lyx och styrka – vilket ju passar kronprinsessan som handen i handsken. För dig som gillar silversmycken har & Other Stories just nu ett par riktigt flotta. (länk till butik)

Blazer med knyt

Blazer med knyt från La Redoute. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Skor från Inukii.

Varma vinterskor från Inuikii. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Väska från Filippa K

Snygg skinnväska från Filippa K. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Örhöngen i silver från & Other Stories

Stora örhängen i silver från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Skor med smal klack

Skor med smal klack från & Other Stories. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Kronprinsessans klädbyte

Den tre dagar långa konferensen innehöll givetvis ett klädbyte. Kronprinsessan satsade också på en outfit bestående av en svart kort jacka, från Heartmade, höghalsad prickig blus och vida svarta byxor. Af Klingberg-bootsen hängde med även då.

Kronprinsessan Victoria i svart, kort jacka.

Kronprinsessan Victoria hann med ett klädbyte.

Vill du klicka hem en snarlik outfit är vi förtjusta i denna underbara skira blus (länk till butik), en riktigt snygg kort jacka (i härlig ull) (länk till butik) och så – den perfekta byxan, med härlig vidd (länk till butik).

Skir, vit blus från H&M. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Kort jacka i ull

Kort jacka i mjuk och varm ull. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Vida byxor från Other Stories.

Byxor med underbar vidd. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Läs mer:

Kronprinsessan Victorias gamla örhängen är trendigare än någonsin

Silvia, Madeleine och Victorias vinterstil! Allt om lyxplaggen

Kronprinsessan Victorias bortglömda ring – trendigare än någonsin

Foto: TT