Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Det bar kronprinsessan Victoria i Sälen – klicka hem plaggen!

14 jan, 2019, 17:00 
AvJohanna Lejon
I helgen hölls Folk och Försvars Rikskonferens på Högfjällshotellet i Sälen. Kronprinsessan Victoria var på plats. Svensk Damtidning vet vad hon bar under Sälen-vistelsen.
Annons

I en blå dunjacka av lite längre modell, och med bekväma, varma, skor på fötterna anlände kronprinsessan Victoria till Sälen där Folk och Försvar i dagarna höll sin årliga Rikskonferens. Kung Carl XVI Gustaf var också på plats.

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon vet varifrån kronprinsessan Victorias kläder kommer. Kronprinsessan mysiga skor är ANNONS från märket Inuikii. Skon är tidlös i stilen och har ett foder i lammskinn. Inuikii-skon har även en mönstrad gummisula som är kraftig och isolerar från markens kyla. Perfekta vinterskor för en kronprinsessa som inte vill halka, med andra ord.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria i blå dunjacka.
Kronprinsessan i blå dunkappa.

Klackar med perfekt höjd

Under dunkappan bar kronprinsessan Victoria en koboltblå kavaj från svenska märket Rodebjer, skapat av Carin Rodebjer. Vi har sett kavajen tidigare, den går under namnet Zoe Blazer men finns tyvärr inte längre i butik. ANNONS Här kan du dock klicka hem en liknande.

Annons
Victoria i kavaj från Rodebjer
Kornprinsessan Victoria i blå kavaj från Rodebjer.

Victorias höga klackar, som hon senare bytte om till, kommer från Af Klingberg och har några år på nacken vid det här laget. De används dock flitigt fortfarande. Klacken är bekväm och i perfekt höjd, ANNONS här hittar du ett par snarlika.

Det rymmer Victorias handväska

Kronprinsessans väska är signerad Christina Christersdotter och rymmer både viktiga mappar, skrivblock, pennor och läppglans. ANNONS Filippa K gör en liknande i en underbar kulör.

Smyckena, de stora i silver, som kronprinsessan bär kommer från Linda Fallenius och går under namnet Orkidé. Orkidén symboliserar kärlek, skönhet, lyx och styrka – vilket ju passar kronprinsessan som handen i handsken. För dig som gillar silversmycken har ANNONS & Other Stories just nu ett par riktigt flotta.

Annons
Blazer med knyt

Blazer med knyt från La Redoute. ANNONS Läs mer och köp här.

Skor från Inukii.

Varma vinterskor från Inuikii. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
Väska från Filippa K

Snygg skinnväska från Filippa K. ANNONS Läs mer och köp här. 

Örhöngen i silver från & Other Stories

Stora örhängen i silver från & Other Stories. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons
Skor med smal klack

Skor med smal klack från & Other Stories. ANNONS Läs mer och köp här.

Kronprinsessans klädbyte

Den tre dagar långa konferensen innehöll givetvis ett klädbyte. Kronprinsessan satsade också på en outfit bestående av en svart kort jacka, från Heartmade, höghalsad prickig blus och vida svarta byxor. Af Klingberg-bootsen hängde med även då.

Kronprinsessan Victoria i svart, kort jacka.
Kronprinsessan Victoria hann med ett klädbyte.

Vill du klicka hem en snarlik outfit är vi förtjusta i denna underbaraANNONS skira blus, en riktigt ANNONS snygg kort jacka (i härlig ull) och så – ANNONS den perfekta byxan, med härlig vidd.

Annons

Skir, vit blus från H&M. ANNONS Läs mer och köp här. 

Kort jacka i ull

Kort jacka i mjuk och varm ull. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons
Vida byxor från Other Stories.

Byxor med underbar vidd. ANNONS Läs mer och köp här. 

Läs mer:

Foto: TT

Annons